Profir Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Reclamatie qHeroyy_ = 1. Numele tau din joc:ReachIsIlegal 2. Numele jucătorului reclamat:qHeroyy_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Frate daca oameni farmeaza si nu ti raspund ca chatu e plin de rosu ca scrie ADDICTED2 si trimiti mesaj cu esti? sau cv de genu poate omul efectiv nu vrea sa ti raspunda la msg ptr ca nu mi se pare un motiv ESTI? sa ti raspunda poate el vr sa farmeze si el de unde sa stie ca esti un helper care sta pe el poate voiai sa i dai cv nu mai zi esti? in filmari spune esti online , ai 1 min sa raspunzi sau ai ban sau 3 minute si incepi sa i faci control cand raspunde pentru ca toti luam ban ca ne vanezi si nu e corect PS: Astept dovada pentru care ti ai dat tp la el cat si ptr hacku folosit , eu stiu ca e legit omul mereu cand invit pe cnv ii fac un control scurt si odata la 12 ore mi se trimite poza cu ce are in appdata sau daca are instalat autoclicker daca tu imi dai dovada ca a avut hack si sa fie clara nu 1 MINUT sau 2 MINUTE eu ii voi acorda kick din factiune asa pot si eu filma 1 minut. 4. Martori:- 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/mBTNwmT Acum 4 minute, Profir a spus: Reclamatie qHeroyy_ = 1. Numele tau din joc:ReachIsIlegal 2. Numele jucătorului reclamat:qHeroyy_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Frate daca oameni farmeaza si nu ti raspund ca chatu e plin de rosu ca scrie ADDICTED2 si trimiti mesaj cu esti? sau cv de genu poate omul efectiv nu vrea sa ti raspunda la msg ptr ca nu mi se pare un motiv ESTI? sa ti raspunda poate el vr sa farmeze si el de unde sa stie ca esti un helper care sta pe el poate voiai sa i dai cv nu mai zi esti? in filmari spune esti online , ai 1 min sa raspunzi sau ai ban sau 3 minute si incepi sa i faci control cand raspunde pentru ca toti luam ban ca ne vanezi si nu e corect PS: Astept dovada pentru care ti ai dat tp la el cat si ptr hacku folosit , eu stiu ca e legit omul mereu cand invit pe cnv ii fac un control scurt si odata la 12 ore mi se trimite poza cu ce are in appdata sau daca are instalat autoclicker daca tu imi dai dovada ca a avut hack si sa fie clara nu 1 MINUT sau 2 MINUTE eu ii voi acorda kick din factiune asa pot si eu filma 1 minut. 4. Martori:- 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/mBTNwmT Tin sa mentionez ca ti a zis de ce sa raspund cand exista autoclicker a facut o gluma omul si nu avea auto daca nu stii ce ismna glumele pacat Link to comment Share on other sites More sharing options...
qHeroyy Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Nu inteleg de ce faci tu cereri unban/reclamatii in numele lor https://youtu.be/rkoA0kl5wqU Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNipeR47 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Atâta timp cat farmezi esti atent din minut in minut si la chat daca esti somat, am mentionat asta si in alte reclamatii. Banul ramane! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts