Laudarosu Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 REclamatie Bulbuci - helper 1. Numele tau din joc: Laudarosu 2. Numele jucătorului reclamat: Bulbuci - helper 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vreau dovada pt mute-ul acordat 4. Martori: toti care erau pe SkyPvP 5. Sectiune: SkyPvP 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/RLJX2hk Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Buna LAudarosu! Din prima zi decand am luat helperul ma injoseai si ma injurai pe discord. Acum ti-ai facut tupeu sa ma injosesti pe chatul public. Din ce ai zis tu acolo eu m-am simtit injosit. https://imgur.com/a/t96yjCa astept decizia unui manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laudarosu Posted September 25, 2020 Author Share Posted September 25, 2020 (edited) Baiatu meu inainte sa ai helper erai mai caterinca, acm ai fite de helper si ca ti-am zis copil, nu am zis adevaru :))? ai 12 ani si daca tot staff-ul nu va crede ca ai 12 ani - poftim si btw ai scris si tu acolo ca ai 11 te pwp Edited September 25, 2020 by Laudarosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Nu cred ca esti prieten la "catarama" sa îi vorbesti cum doresti tu, chiar daca are 12 ani asta nu inseamna ca poti sa l iei peste picior, schimba ti atitudinea. Reclamatia a fost facuta mai mult din frustrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laudarosu Posted September 25, 2020 Author Share Posted September 25, 2020 As ruga sa nu te bagi, astept raspunsul unui grad mai mare sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanculetz Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Acum 23 minute, Zquare a spus: Nu cred ca esti prieten la "catarama" sa îi vorbesti cum doresti tu, chiar daca are 12 ani asta nu inseamna ca poti sa l iei peste picior, schimba ti atitudinea. Reclamatia a fost facuta mai mult din frustrare. De acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 2 hours ago, Laudarosu said: As ruga sa nu te bagi, astept raspunsul unui grad mai mare sal Te rog nu mai face spam la reclamatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted September 26, 2020 Admin Share Posted September 26, 2020 Te rog sa recitesti regulamentul, scrie ceva legat de respectul reciproc. Nu e problema ta ce varsta are, este Helper si trebuie sa fie un exemplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts