Laudarosu Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Propunere regulament ban - hackeri 1. Nume: Laudarosu 2. Propunere: Sa se mareasca banul si sa nu mai fie cu abateri vorbesc despre - prima abatere 8H a doua 12H si a treia 24H 3. Sectiune: Global 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Scapam de hackeri, chiar azi am filmat 2 si au luat ban unu 8h si altu 12h. 5. Poze/Film: - 6. Ceva de adaugat?: Sper sa se mareasca banul macar la 30 de zile ( daca contul e vechi 30 de zile daca e nou permanent ) astept Pro/Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaSefuTau Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 ar fii misto sa se schimbe la prima abatere 30zile si la a doua permanent, in rest atat ar fii propunerea mea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nateccc Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Acum 5 minute, MihneaSefuTau a spus: ar fii misto sa se schimbe la prima abatere 30zile si la a doua permanent, in rest atat ar fii propunerea mea ! Ar fii misto sa se schimbe pentru a scapa de hackeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Salut. Iti multumim pentru propunere. Momentan, pedeapsa pentru hack este pe merit si buna. Este destul cat este acum. E prea mult 30 de zile, toti cei care mai incearca un hack ar primii ban 1 luna si s-ar lasa de server. Pedeapsa este mai mica pentru ca ai mai multe sanse, de aia se numesc abateri, daca exagerezi si nu te potolesti, poti primii si ban permanent. Iti multumim si pe viitor poate ne vom mai gandii la marirea pedepsei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts