David070789 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Reclamatie PUMandrei20 Reclamatie PUMandrei20 1. Numele tau din joc:David070789 2. Numele jucătorului reclamat:PUMAndrei20 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:contra cerere aiurea eu nu stiam cum sa fac linku cu imaginea si tiam zis sati dau pe doscord imaginea 4. Martori: 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/dVnIQlO Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUMAndrei20 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Salut David , in primul rand nu ti-am dat contra pt ca nu ai pus poza ci pt ca ai un hist foarte murdat , in al doilea rand dau pro / contra dupa cum consider eu , in al treilea rand reclamatia e facuta din frustrare O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Salut. Acesta nu este un motiv pentru reclamatie, daca vota gresit, era sanctionat de catre un manager. Fiecare membru staff isi poate da cu parerea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts