Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie bibix

PuurpledShefuTau

Recommended Posts

Buna Jitter!

1,aia este o poza de acum 24h,ceea ce inseamna ca e expirata.
2.eu imi tin dovezile in calculator 24h,dar am si eu 4 martori+ poza ta,ai inceput sa spamezi ''ce periculoasa esti tu arymo,, ''daca nu erai pe god te taiam,, ''hai pe mmc,, si nuj ce,
3.aia a fost toxicitate ceea ce inseamna ca te am sanctionat corect,a fost doar motivul schimbat,nu te mai invinovati atat...

Salut ! In primul rand nu ai data si ora deci dovada este anulata din start. Cum a spus si bibix noi nu tinem dovezil mai mult de 24h in pc. Sa ai o seara faina.

Just now, Raph said:

Salut ! In primul rand nu ai data si ora deci dovada este anulata din start. Cum a spus si bibix noi nu tinem dovezil mai mult de 24h in pc. Sa ai o seara faina.

Am uitat sa pun verdictul, de la mine ai un :contra: 

Good Luck !

dovezi insuficiente, ai timp sa faci o reclamatie in 24h + dovezi cat mai clare, daca nu, se respinge reclamatia. zi frumoasa :contra:

5 hours ago, bibix said:

1,aia este o poza de acum 24h,ceea ce inseamna ca e expirata.
2.eu imi tin dovezile in calculator 24h,dar am si eu 4 martori+ poza ta,ai inceput sa spamezi ''ce periculoasa esti tu arymo,, ''daca nu erai pe god te taiam,, ''hai pe mmc,, si nuj ce,
3.aia a fost toxicitate ceea ce inseamna ca te am sanctionat corect,a fost doar motivul schimbat,nu te mai invinovati atat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...