arymo Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 reclamatie Zquare si Raphnigga 1. Numele tau din joc: arymo_ 2. Numele jucătorului reclamat: Raphnigga si Zquare 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Zquare nu da mute pentru spam avoid la Raphnigga si el a facut spam avoid 4. Martori: - 5. Sectiune: ass 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/Faup6XQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Buna arymo! -Zquare l-a avertizat pe raph -E doua dimineata..eram 5 playeri pe sectiune,nici eu nu sanctionez asa aspru la ore de genul. -Mi se pare ca este o reclamatie facuta in frustrare... -Nu mai face post hunt,il faci degeaba... Noapte buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Salut ! Dupa cum se vede clar eu am scris propozitii una dupa alta nu am facut ca iaim https://imgur.com/a/Vy5jBLJ in cazul asta e spam avoid. O noapte faina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Salut .-. , multumesc de reclamatie, dar eu l am avertizat pe raph, cum spune si bibix , era 2 dimineata , eram 5 playeri , iar totul era linistit. in momentul in care ai primit remove, ai inceput sa mi faci mie si colegilor mei post hunt .-. , incearca sa nu mai ai o atitudine copilaroasa, ai mult tupeu fata de staff, eu zic sa incetezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Buna, arymo ! Dupa 00:00 se lasa mai moale cu sanctiunile. In plus, iti sugerez sa faci doua reclamatii diferite, una pentru fiecare, data viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 2, 2020 Admin Share Posted October 2, 2020 La 29.09.2020 la 22:15, quueenn a spus: Buna, arymo ! Dupa 00:00 se lasa mai moale cu sanctiunile. In plus, iti sugerez sa faci doua reclamatii diferite, una pentru fiecare, data viitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts