Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie Zquare false ban

iRzZtiasdao

Recommended Posts

reclamatie Zquare false ban

1. Numele tau din joc: iRzZ 

2. Numele jucătorului reclamat: Zquare 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: M-a banat pentru " refuz control " cand eu i am dat Anydesk, si a inceput la mine ca de ce ascund " icons " de pe desktop  cand n am ascuns nimic :))) 

4. Martori:  zR0zorr, iioj1, 18lines_, pyven

5. Sectiune: Assassins 

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/vKZ94ZS

Salut, multumesc de reclamatie, dar in primul rand, martorii pe care i ai trecut nici nu erau online, in al 2 lea rand , ti ai ascuns tot desktop ul , ti am cerut sa pui iconitele inapoi , iar apoi ai inceput sa ma jignesti, imi cer scuze pentru lag, dar am filmat pe un laptop mai vechi pentru ca al meu este la reparatii. 

4 minutes ago, Zquare said:

Salut, multumesc de reclamatie, dar in primul rand, martorii pe care i ai trecut nici nu erau online, in al 2 lea rand , ti ai ascuns tot desktop ul , ti am cerut sa pui iconitele inapoi , iar apoi ai inceput sa ma jignesti, imi cer scuze pentru lag, dar am filmat pe un laptop mai vechi pentru ca al meu este la reparatii. 

am sa postez pozele , ca se vede in 360p .-., n am putut sa o uploadez pe ytb ca imi dadea erroare

Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai :contra:Seara faina !

3 minutes ago, Raph said:

Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai :contra:Seara faina !

Am gresit, Zquare a injurat, probabil va fii sanctionat, dar tu nu ai cooperat deci banul a fost acordat corect.

Buna!

Din punctul meu de vedere Zquare te-a sanctionat corect.Ai avut o atitudine oribila fata de el,acesta vorbind frumos.
-Nu ameninta stafful asa, ''iei remove, pa ,, .E foarte toleranta chestia asta pe ass din cate vad si cred ca ar trebuii sa intelegeti ca nu i ok.
-Incearca sa vb mai frumos data viitoare.
-Nu face reclamatie din frustrare, mai ales cand tu ai gresit.

seara faina! :contra:

8 minutes ago, Raph said:

Am gresit, Zquare a injurat, probabil va fii sanctionat, dar tu nu ai cooperat deci banul a fost acordat corect.

Aparent pana la urma tot eu sunt prost asa ca reformulez: Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai :contra:Seara faina !

Am crezut ca a scris: "poti sa imi dai remove ca eu filmez de atunci ai ban s-o su.." din pacate sunt chior.

Buna, iRzZ, membrul staff a procedat corect pentru ca tu ai inceput sa il jignesti si sa il injuri, si cum au zis ceilalti colegi daca nu cooperezi cu membrul staff poate sa iti dea refuz control, deci de la mine ai un :contra: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...