iRzZtiasdao Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 reclamatie Zquare false ban 1. Numele tau din joc: iRzZ 2. Numele jucătorului reclamat: Zquare 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: M-a banat pentru " refuz control " cand eu i am dat Anydesk, si a inceput la mine ca de ce ascund " icons " de pe desktop cand n am ascuns nimic :))) 4. Martori: zR0zorr, iioj1, 18lines_, pyven 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/vKZ94ZS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Salut, multumesc de reclamatie, dar in primul rand, martorii pe care i ai trecut nici nu erau online, in al 2 lea rand , ti ai ascuns tot desktop ul , ti am cerut sa pui iconitele inapoi , iar apoi ai inceput sa ma jignesti, imi cer scuze pentru lag, dar am filmat pe un laptop mai vechi pentru ca al meu este la reparatii. 4 minutes ago, Zquare said: Salut, multumesc de reclamatie, dar in primul rand, martorii pe care i ai trecut nici nu erau online, in al 2 lea rand , ti ai ascuns tot desktop ul , ti am cerut sa pui iconitele inapoi , iar apoi ai inceput sa ma jignesti, imi cer scuze pentru lag, dar am filmat pe un laptop mai vechi pentru ca al meu este la reparatii. am sa postez pozele , ca se vede in 360p .-., n am putut sa o uploadez pe ytb ca imi dadea erroare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 https://discord.com/channels/@me/734905837541130271/760931180127322142 , https://discord.com/channels/@me/734905837541130271/760931083742347334, https://discord.com/channels/@me/734905837541130271/760929755645083750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai Seara faina ! 3 minutes ago, Raph said: Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai Seara faina ! Am gresit, Zquare a injurat, probabil va fii sanctionat, dar tu nu ai cooperat deci banul a fost acordat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Salut, Zcuare a procedat corect, tu ai ascuns iconitele ceea ce nu e ok. In regulament scrie ca daca nu cooperezi primesti ban, si asta ai facut, nu ai cooperat. De la mine ai PACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Buna! Din punctul meu de vedere Zquare te-a sanctionat corect.Ai avut o atitudine oribila fata de el,acesta vorbind frumos. -Nu ameninta stafful asa, ''iei remove, pa ,, .E foarte toleranta chestia asta pe ass din cate vad si cred ca ar trebuii sa intelegeti ca nu i ok. -Incearca sa vb mai frumos data viitoare. -Nu face reclamatie din frustrare, mai ales cand tu ai gresit. seara faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 8 minutes ago, Raph said: Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai Seara faina ! Am gresit, Zquare a injurat, probabil va fii sanctionat, dar tu nu ai cooperat deci banul a fost acordat corect. Aparent pana la urma tot eu sunt prost asa ca reformulez: Salut, Zquare te-a rugat sa faci un lucru si tu ai inceput sa il ameninti si sa il injuri ceea ce nu e ok. Ban acordat corect, in regulament scrie clar daca nu cooperezi primesti ban. De la mine ai Seara faina ! Am crezut ca a scris: "poti sa imi dai remove ca eu filmez de atunci ai ban s-o su.." din pacate sunt chior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Buna, iRzZ. Membrul staff a sanctionat corespunzator. Nu mi se pare in regula sa faci reclamatie si tot tu sa il jignesti, alta data fa ceea ce iti spune, e dreptul tau sa il asculti, in caz contrar, ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Buna, iRzZ, membrul staff a procedat corect pentru ca tu ai inceput sa il jignesti si sa il injuri, si cum au zis ceilalti colegi daca nu cooperezi cu membrul staff poate sa iti dea refuz control, deci de la mine ai un Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 2, 2020 Admin Share Posted October 2, 2020 In cazul in care nu asculti ce iti spune un admin la un control se considera neecoperare control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts