MamaLuCrazy Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Reclamatie Corvax 1. Numele tau din joc:MamaLuCrazy 2. Numele jucătorului reclamat:Corvax 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Inteleg ca este event 3vs3 dar staff-ul trebuie sa fie un exemplu de urmat. 4. Martori:Mai erau 3 helperi pe sectiune+sniper dar logic ca sniper nu i-a nici o masura din moment ce si el mai dadea cate 4 mesaje. 5. Sectiune:Faction 6. Dovezi - Poze:https://prnt.sc/usicxm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvax Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Aplicațiile tăiate/editate nu sunt luate în considerare A fost event și după 6 ore de stat pe server sa am grija de chat și de tot Era finală și nu aveau voie să sară de acolo că se luptau și nu începuse Nu cred că am făcut o greșeală așa mare + Că ai tăiat poza și pe forum scrie că cererile editate sau tăiate nu sunt luate în considerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Robyyyyyy Posted October 3, 2020 Admin Share Posted October 3, 2020 Staff-ul are voie sa faca spam pentru a informa jucatorii cu anumite chestii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts