nfen1 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Reclamatie _sNipeR47_ 1. Numele tau din joc:nfen1 2. Numele jucătorului reclamat:_sNipeR47_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Eram la eventu 3v3 vs shadow mi a dat knockback jxseh si am intrat prin block si din cauza anti cheatu lui ma scos afara de pe server si nu a dat restart si sniper era langa mine si o zis ca nu ii pasa are skr vald poza cum o zis ca nu ii pasa. 4. Martori:Brian,skr vald 5. Sectiune:Factions 6. Dovezi - Poze:Nu am filmare ca mergea in lag dar Sniper era langa mine cand ma bugat prin block din cauza ca mi a dat cu rodu si ma dat afara si a zis ca nu ii pasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNipeR47 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1. N ai dovezi 2. Am zis clar ca nu mai bag înapoi daca iti da kick anticheatu ca de multe ori folosiți fake lag 3. Eram afk, moderatorii urmăreau atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts