placintelofficial Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Reclamatie [Abuz functie Helper] 1. Numele tau din joc:Placintel 2. Numele jucătorului reclamat:Hanca_Andrei 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:A inceput in chat sa se laude ca este in baltop 1 i-am zis ca nu intereseaza pe nimeni si mi-a dat mute pe motiv de toxicitate 4. Martori:oameni de pe sv la acel moment 5. Sectiune:Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/mkkfu0I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanculetz Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Salut Eu am scris sa dea lumea baltop si tu ai spus " cine ye a intrebat", nu te am bagat in seama, apoi zici "Hanca?cine te a intrebat" Am considerat asta toxicitate mai jos ai ss urile cu dovezi + conversatia cu rydy care este de acord ca ce ai zis este toxicitate dovezi https://imgur.com/a/bl86mVn Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillSAW Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Salut placintel! Am avut si eu incidente neplacute cu tine in trecut, esti o persoana toxica. Hanca si-a facut datoria de a-ti da mute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
placintelofficial Posted October 4, 2020 Author Share Posted October 4, 2020 aha sigur asa e in staff niciodata nu sunteti voi de vina Acum 9 minute, KillSAW a spus: Salut placintel! Am avut si eu incidente neplacute cu tine in trecut, esti o persoana toxica. Hanca si-a facut datoria de a-ti da mute. tu nu ai dreptul sa vorbesti din moment ce te dadeai jmk ca erai de la orfeliant Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Daca ai fi scris o singura data chestia aia nu ai fi primit mute, dar ai continuat, ai mai scris o data, si de asta ai primit, ai fost toxic, si nu e prima data cand esti, acum nici jumatate de ora ti-am scos accesul la /afk pentru ca spamasei chatul folosind comanda. Acum 8 minute, placintelofficial a spus: aha sigur asa e in staff niciodata nu sunteti voi de vina Te rog sa te abtii de la astfel de comentarii, intrucat incalci regulamentul forumului, si staff-ul greseste, ai ca dovada multe reclamatii pe acest subforum, unde staff-ul a fost sanctionat, dar aici nu este cazul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Ai fost toxic, la fel cum esti si acum. Oricine are dreptul sa vorbeasca pe chat, daca tu te iei de el si te bagi in seama fara motiv, asuma-ti consecintele. Atunci cand enervezi sau stresezi pe cineva dinadins, in mod repetitiv, esti toxic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts