Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie [Abuz functie Helper]

placintelofficial

Recommended Posts

Reclamatie [Abuz functie Helper]

1. Numele tau din joc:Placintel

2. Numele jucătorului reclamat:Hanca_Andrei

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:A inceput in chat sa se laude ca este in baltop 1 i-am zis ca nu intereseaza pe nimeni si mi-a dat mute pe motiv de toxicitate

4. Martori:oameni de pe sv la acel moment

5. Sectiune:Skyblock

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/mkkfu0I

aha sigur asa e in staff niciodata nu sunteti voi de vina

Acum 9 minute, KillSAW a spus:

Salut placintel!

Am avut si eu incidente neplacute cu tine in trecut, esti o persoana toxica.

Hanca si-a facut datoria de a-ti da mute.

:contra:

tu nu ai dreptul sa vorbesti din moment ce te dadeai jmk ca erai de la orfeliant

Daca ai fi scris o singura data chestia aia nu ai fi primit mute, dar ai continuat, ai mai scris o data, si de asta ai primit, ai fost toxic, si nu e prima data cand esti, acum nici jumatate de ora ti-am scos accesul la /afk pentru ca spamasei chatul folosind comanda.

Acum 8 minute, placintelofficial a spus:

aha sigur asa e in staff niciodata nu sunteti voi de vina

Te rog sa te abtii de la astfel de comentarii, intrucat incalci regulamentul forumului, si staff-ul greseste, ai ca dovada multe reclamatii pe acest subforum, unde staff-ul a fost sanctionat, dar aici nu este cazul.

:contra:

Ai fost toxic, la fel cum esti si acum. Oricine are dreptul sa vorbeasca pe chat, daca tu te iei de el si te bagi in seama fara motiv, asuma-ti consecintele. Atunci cand enervezi sau stresezi pe cineva dinadins, in mod repetitiv, esti toxic

:respins: :tc: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...