Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

plangere arymo-


CristiMCT

Recommended Posts

POPÂNDẮU, popândăi, s. m. 1. Specie de mamifer rozător mic de câmpie cu ochii mari, cu corpul lung până la 20 cm, cu blana de culoare galbenă-cenușie și cu coada scurtă, dăunător agriculturii; popândoc (1), popândeț (1) (Citellus citellus).  Expr. (Adverbial) A sta popândău = a sta drept, nemișcat în fața sau în drumul cuiva. 2. (Pop.) Sperietoare de păsări; momâie, popândeț (2). – Cf. pop1.

 

 

Eu una nu as fi dat mute pentru asa ceva.

:pro:

Link to comment
Share on other sites

Salut ! Popandau, nu este o jignire cum se poate vedea si in citatul din dex oferit de Queen_. Cristi nu te-a mentionat pe tine, doar a spus ca ii plac popandaii. Mute-ul a fost acordat gresit !  :pro: Good luck ! 

Link to comment
Share on other sites

Buna CristiMCT, as vrea sa iti zic ceva, cand zice el "urasc popandai" se refera la mine, puteti sa il intrebati si pe Clau ca se refera la mine, si eu l-am avertizat de multe ori sa nu mai zica popandau, pentru ca pentru mine e o jignire. + iti recomand sa nu mai faci post hunt sau sa faci reclamati din frustrare a da btw, dovada aia e de 24h pentru ca nu mai am in pc dovada pentru ca eu imi sterg dovezile peste 24 de ore deci nu mai incerca sa imi faci post hunt. 

Am uitat sa pun dovada: https://imgur.com/a/IhY72Fe

si am uitat sa zic ca acum ti-am dat hist.

Link to comment
Share on other sites

Salut Cristi , din dovada adusa de tine propozitia " urasc popandaii" nu face referire directa la arymo, el a vrut sa inteleaga ca vorbesti despre el , fata de alte faze cand l-ai facut direct pe fata "popandau"  , in cazul de fata eu cred ca arymo a gresit de accea votul meu este: :pro:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...