CristiMCT Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 plangere arymo 1. Numele tau din joc: CristiMCT 2. Numele jucătorului reclamat: arymo_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: limbaj urat fata de playeri 4. Martori: - 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Buna, Cristi. Desi probabil era nervos sau a avut motive pentru a spune ceea ce tu ai prezentat in dovezile aduse, nu trebuia sa reactioneze asa, fiind un membru staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Arymo a avut o atitudine ce lasa de dormit. Multumim pentru reclamatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Buna CristiMCT, multumesc foarte mult ca mi-ai facut reclamatia asta, hai sa incep de la inceput. Eu eram in confa cu Clau, si tot tipa la mine si mi-a facut nervi dupa a venit 0e0 (zenq) sa imi dea 2v1 tu cu el nu mai zic ca tu tot spuneai "uras popandai" care e jignire. Si nu mai incerca sa ma dai afara din staff btw am fost si eu nervos si toti am avut perioade de nervi, si tu tot te-ai ras de mine ca mi-am luat down tot spuneai "ce ai facut arymo_ ?" , imi cer scuze pentru cum am vorbit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Buna Cristi! Din spusele lui arymo,era nervos,dar din moment ce esti un membru staff trebuie sa vb calm cu oricine,daca esti nervos nu intra pe server. De la mine ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Salut ! Oricat de nervos ai fii trebuie sa respecti jucatorii ( am fost sanctionat si eu in trecut ). Probabil ca arymo_ va fi sanctionat. Good luck ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJandarm12 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Salut Cristi, din dovada adusa de tine si spusele lui arymo acesta era nervos si de accea a reactionat putin cam urat , totusi el fiind staff stia foarte bine ca ar trebui sa se abtina, in acelasi timp e cam prea putin pentru un warn ( parerea mea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 O sa fie avertizat verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts