Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie TheJandarm false ban

iRzZtiasdao

Recommended Posts

reclamatie TheJandarm false ban

1. Numele tau din joc: melize

2. Numele jucătorului reclamat: TheJandarm

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vreau si eu dovada unde am fake-lag pentru ca mi s a facut control nu s a gasit nimic si vii tu desteptu desteptilor sa ma banezi pe mine + banul a fost in lupta.

4. Martori: pyven, ahooleybx

5. Sectiune: Assassins 

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/ODjJM8f

Buna, iRzZ. In primul rand, martorii aceia nu erau on pe sectiune la momentul de fata. In al doilea rand, tu avand vape, este nedetectabil, oricate controale ti am fi facut, e efectiv degeaba. TheJandarm12 are filmari cu tine in care jucai cu hack, mai exact cu fake lag, astept sa le afiseze aici.

:contra:

Da-mi dovada ca am vape, cu vorbe pot si eu sa mint, daca tu nu gasesti nimic nu e vina mea + vape nu suporta fake-lag, iar netul meu merge greu din cauza ca sunt departe de host, si am netul prin wifi de aia am lag, as zice sa te gandesti inainte sa vorbesti.. i mean cautai " huzuni, wurst " in everything cand eu eram pe lunar.. damn, astept si eu control cu paladin.

Salut Logan (melize) , in urmatorul video se va vedea fake lag-ul tau, iar la faza cu controlul,  inafara faptului ca stii sa ascunzi foarte bine , nici quueenn nu e cea mai buna cautatoare de hack-uri  + ca ai mai avut parca 1 ban sau 2 pe iRzZ sau pe C2L ( n am verificat daca ai 2 banuri sau 1 ) de la LeyLey ( nu sunt sigur de al 2 lea care daca exista este de la 1Bagel) tot pe motiv fake lag . Astept decizia managerilor .

Glumiti? =))) ca va arat ce am folosit in ultimile 24h sa vedem oare ce fake lag am folosit doamne, le zici ca la oameni normali ca n am conexiunea buna la net, ei o tin cu fake lagu, mare " SS-verify " godz sunteti voi, am fost si eu staff pe prem si faceam controale da sa banez un player ca au zis 2 sau 3 ca are fake lag, cod nu mai stiu eu ce tot nu se face asa.

23 hours ago, TheJandarm12 said:

Salut Logan (melize) , in urmatorul video se va vedea fake lag-ul tau, iar la faza cu controlul,  inafara faptului ca stii sa ascunzi foarte bine , nici quueenn nu e cea mai buna cautatoare de hack-uri  + ca ai mai avut parca 1 ban sau 2 pe iRzZ sau pe C2L ( n am verificat daca ai 2 banuri sau 1 ) de la LeyLey ( nu sunt sigur de al 2 lea care daca exista este de la 1Bagel) tot pe motiv fake lag . Astept decizia managerilor .

As mai dori aici sa adaug după spusele lui iRzZ, nu cred ca îmi poți spune mie ca este de la net atat timp cât tu dădeai în mine fără probleme dar eu te vedeam în lag foarte mare, + ca nu dau ban/mute/kick doar ca au zis 1 2 playeri pe sectiunie, fiind faptul dat ca aici te am filmat și am explicat acum mai detaliat de ce ai luat ban. O zi faina!  

eu nu va inteleg , intr-o filmare de 10fps , asta se uita doar in pamant  , nush ce vedeti , + ca ala nu e fake lag  , gasiti alte minciuni pt ban , daca voi il aveti la tg pe assasins , nu il suportati , nu mai cautati motive/minciuni sa ii dati ban , 

asta ca el are vape , nimeni nu are nici o dovada clara  ca el ar folosi vape , daca e vreo dovada , sa se faca publica zic si eu , sa nu mai acuzati pe nedrept pe cineva ca foloseste vape , fara nicio dovada 

Edited by DreamingBF

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...