AndreyRO235 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Plangere zTrica Titlul topicului: [Plângere] Numele_Jucătorului / Membrului staff 1. Numele tau din joc: AndreyRO235 2. Numele jucătorului reclamat:zTrica 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci eram pe server si am avut mute de la el dupa mute-ul ala am zis Ztrica ce te-as injura eu si dupa nu am mai zis nimic am primit mute aiurea, vreau si eu dovada in care am injurat , dovada de la zTrica 4. Martori: Nu am martori 5. Sectiune:1.16.6 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/3Xrx01c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trica Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Salut, @AndreyRO235! Din dovada adusa de tine, se vede doar ca ai mute, nu ca ti-am si dat mute. Astept raspunsul unui manager, daca va trebui sa postez dovada. O seara faina :3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Din dovada adusa de tine se vede doar ca ai mute, nu ca ti a dat trica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Trebuie sa faci poza in momentul in care ai primit mute, pentru a vedea cine ti-a dat si pentru ce motiv. Dovada ta este nula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts