TeyZeZo1 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 reclamatie-Brian 1. Numele tau din joc:TeyZeZo 2. Numele jucătorului reclamat:Brian 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: bug a inrat prin usa cu bugu ala cu pickaxeu la warp arena 4. Martori: filmarea 5. Sectiune: factions 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BriaN1 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Salut , imi pare rau sa te anunt dar ala nu a fost bug , colegul tau de factiune a deschis usa si eu m am bagat repede , si dupa vii sa ma injuri de pe 2 conturi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeyZeZo1 Posted October 6, 2020 Author Share Posted October 6, 2020 eram si eu pe praserplate nu avea cum sa se deschida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvax Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Se vede clar cum Erati doar voi 2 in cabina și stăteați și pe praserplate și după apare Brian Se vede clar cum a făcut Bug Jucătorul va fi sancționat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 A fost sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts