Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

plangere arymo_

CristiMCT

Recommended Posts

plangere arymo_

1. Numele tau din joc: CristiMCT

2. Numele jucătorului reclamat: arymo_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: erau 2 membrii staff  cu grad mai mare decat arymo , si el a insistat sa imi faca control el personal , ne avand acces teoretic sa faca controale , el avand helper , doar pentru ca are pica pe mine si vrea sa imi gaseasca ceva neaparat , sa primesc ban , tin sa mentionez ca a insistat sa imi sterg lucruri din pc se poate vedea pe dovada de mai jos , multumesc 

4. Martori: Zquare , bibix

5. Sectiune: skypvp

6. Dovezi - Poze: 

Buna Cristi!

Din moment ce si eu (operator) si Zquare (admin) eram pe sectiune acesta nu trebuia sa te ia la control,plus ca din cate stiu nu are voie sa iti zica sa stergi lucruri.

ai un :pro: trebuia sa ne spuna noua sa iti facem control

Am uitat sa zic, eu am insistat sa iti stergi din pc chestii sa pot sa iti fac control (sa iti deschid regscanner) 

deci tu mai lasat sa iti sterg care se vede prin dovada .

si mai ai si tupeul sa imi faci reclamatie dupa ce ti-am gasit clicker

Buna, Cristi, intr adevar trebuia bibix sau Zquare sa iti faca control, insa, arymo a insistat sa ti faca el. Pana la urma, una e sa vezi cu ochii tai, alta e sa faca altcineva. Asta chiar nu mi se pare a fi un motiv de reclamatie, e doar post hunt aiurea.. Eu as fi de parere sa incetati cu toate certurile astea, arymo te controleaza de hack pentru ca are ura pe tine, tu ii faci post hunt pentru ca ai ura pe el..

In orice caz

:contra:

39 minutes ago, bibix said:

Buna Cristi!

Din moment ce si eu (operator) si Zquare (admin) eram pe sectiune acesta nu trebuia sa te ia la control,plus ca din cate stiu nu are voie sa iti zica sa stergi lucruri.

ai un :pro: trebuia sa ne spuna noua sa iti facem control

bibix, vreau sa adaug ceva, am vazut videoclipul lui arymo si voi tineati cu Cristi si sareati cu gura pe arymo ' de ce faci control ? ai voie ? cine ti a dat voie ? ce dovada ai ca are hack ? ' etc etc. Adica cred ca degeaba va spunea voua. Eu cand nu mai eram staff si gaseam pe vreunu cu hack si il raportam pe /ac , prin relatiile pe care le aveau cei 2, nu primea niciun fel de control pe motivul 'il stiu, nu are hack'. Nu vreau sa ma cert cu voi, dar haideti totusi sa lasam favorizarile si post hunt ul.

Edited by quueenn

56 minutes ago, arymo said:

4 minutes ago, Zquare said:

:pro:

Era staff pe sectiune, puteai sa ne zici noua, iar daca tu crezi ca favorizam puteai sa vorebesti cu celalalt staff on .-. 

Zquare, eu am vrut sa i fac control am mers voice si cu Robi si rydan si Razvan si mau lasat sa i fac control, tu nici nu prea stii sa faci control si daca i gaseai ceva spuneai ca e legit oricum mai lasa hunt-ul ca acum cateva zile ai spus "nu am eu mintea ta sa iti fac hunt" si fix asta ai acum + ca nu mai zic ca tu ai spus ca i-ai facut control si ca e legit cand ai putut sa i gasesti string-urile usor daca stiai sa faci control deci mai bine nu mai incerca sa ma scoti din staff ca nu iti iese multumesc

Buna, pe arymo l-a lasat Razvan. Si una e sa vezi cu ochii tai alta e sa faca altcineva control. Si zquare si  bibix sunt prieteni buni cu tine, CristiMCT, daca gasea ceva nu dadea ban ori zicea "il stiu, nu ar hack". :contra:

Edited by brbiulic123

Salut.

Post-hunt ul este interzis.

Acesta nu este un motiv de reclamatie.

Tu cu zquare si bibix sunteti prieteni buni, e clar ca se vor face favorizari.

Arymo a primit acordul unui staff manager pentru a iti face control.

Iar ceilalti, daca mai faceti free-chat veti fi sanctionati, indiferent ca sunteti membrii staff sau nu.

Regulamentul acela pentru forum nu este degeaba pus acolo si este pentru toata lumea.

Cristi, ai facut aceasta reclamatie doar din frustrare, stim ca esti certat si aveti un razboi acolo cu arymo.

Daca mai faci reclamatii de genul, vei fi sanctionat pe forum si tu.

Problemele vi le rezolvati pe discord sau unde doriti voi, nu facand free-chat pe forum si reclamatii.

Multumesc pt atentie!

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...