Laudarosu Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Propunere SkyBlock 1. Nume: Laudarosu 2. Propunere: Salut, m-am gandit si eu la o propunere pentru SkyBlock si pentru server. Daca votezi primesti 1-2 ore de fly, dupa parerea mea s-ar vota mai mult dar si ar ajuta playerii, dau si eu un ex : daca vrei sa-ti extinzi insula e greu sa ti-o extinzi dar daca ai avea fly ar fi mai usor, daca vrei sa-ti faci o casa te-ar ajuta fly-ul mult3. Sectiune: SkyBlock 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: S-ar vota mai mult dar si ar ajuta playerii.5. Poze/Film: - 6. Ceva de adaugat?: Astept Pro/Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Atat la /warp crates cat si din /rankup poti primi fly. Eventurile se fac destul de des si key primiti pentru a deschide crate-uri. Consider ca, din cauza fly-ului, v-ati plictisi mult mai repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 La 08.10.2020 la 10:31, Tania33 a spus: Atat la /warp crates cat si din /rankup poti primi fly. Eventurile se fac destul de des si key primiti pentru a deschide crate-uri. Consider ca, din cauza fly-ului, v-ati plictisi mult mai repede Cum a spus si Tania, ai destule moduri prin care poti primii fly. Multumim pentru propunere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts