Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Queen da ban aiurea

HovSep32

Recommended Posts

Queen da ban aiurea

MODEL

1. Numele tau din joc: HovSep32

2. Numele jucătorului reclamat: QueenVoodo sau cv de genu

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Da ban aiurea, ea/el a gasit un hack de 1.11.2 si eu folosesc 1.8.9 folosind last activity ea/el a vazut ca s-a deschis la 9:58 minecraft launcher unde am hackul, unde tot ea/el l-a deschis se vede pe filmare, cum si eu eram pe 1.8.9, fara sa verifice mi-a dat ban.

4. Martori:filmare

5. Sectiune: Assasins

6. Dovezi - Poze: https://www.youtube.com/watch?v=C2qlw59kfA0&feature=youtu.be

Buna, HovSep32 ! Da, recunosc, eu am gresit, eram putin grabita si nu mi am dat seama. In orice caz daca dadeam mai in jos la last view, mai mult ca sigur aparea ca si tu ai intrat cu tlauncher. In timpul controlului, mc ul tau era blocat efectiv, chiar tu ai zis ca ai un laptop nu tocmai bun, astfel nu am reusit sa vad absolut nimic acolo. M am uitat chiar acum pe filmare sa vad daca am prins cand am intrat pe last view, atunci cand ai intrat si tu pe mc launcher, insa nu am prins. Ah si ca sa stii, te am lasat 5 min la dispozitie sa mi dai anydesk, cand jucatorii scriau prin chat 'ban' 'da i ban' etc, eu totusi ti am acordat o sansa. In plus, cu totii stim ca tu chiar ai intrat cu hack. Uite o filmare primita de la un jucator 😉 

Edited by quueenn

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...