uH0ckz1 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Reclamatie [EliRO66] 1. Numele tau din joc:ImaTheKing123 2. Numele jucătorului reclamat:EliRO66 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:E toxic cu playerii, face control aiurea, da mute aiurea 4. Martori:DestroyYourLife 5. Sectiune:Bedwars 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/RIwj1sl Link to comment Share on other sites More sharing options...
qEliR066 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Salut, ati sarit vreo 5 pe mine ca fac controale "Aiurea", ben10 fusese sanctionat pana si cu banIP permanent, si e un fel de Satanah pe addicted.Inteleg ca reclamatia asta ai facut-o din frustrare. Apropo, am aprobare de la rydan sa fac controale. Multumesc enorm pt aceasta reclamatie, dar tu efectiv mergeai inainte cu fata inainte si dadea in mine care eram in aer. Ti-am gasit si autoclicker =].Nu am fost toxic, voiam sa vorbesc civilizat cu voi, nu mai provocati staff-ul doar pentru a face reclamatie, dovediti lipsa de respect pt server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uH0ckz1 Posted October 9, 2020 Author Share Posted October 9, 2020 @qEliR066 Cum zici tu acel auto clicker o fost in bin de 3 zile mi-o facut control si XxSupermanYTXx si mi-o scos sigma-ul care il foloseam la xRay dar acm sunt curat poti sa ma mai controlezi de 10 ori daca vrei.. si nu e vina mea ca iti dau ShitOn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Fara free-chat, veti fi sanctionati. Nu ai voie sa folosesti dovezile altcuiva. Mai este o reclamatie cu aceleasi motive si aceleasi dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts