Ghivici Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Propunere Skyblock 1. Nume: Ghivici 2. Propunere: Salut, vin si eu cu următoarele propuneri: -Modificarea numărului de minoni, ar trebui sa fie maxim 7 pe insulă, nu pentru fiecare jucător in parte câte 7, chiar si asa 7 este un număr mare, odata ce îi ai progresul este imens, 3 cred ca ar fi un număr perfect. - Modificarea preturilor la shop, pepene verde, trestie și cactus au un preț mult prea mare, acestea find cele mai ușor de făcut ferme, pe când cele de cartof, morcov, negi, la care trebuie sa fi si puțin activ in proces au un preț infim, modificat shop-ul in asa fel in cat sa se pot face banii din mai multe metode, si nu exagerat din câteva metode la care stai afk, puțin echilibru, sa fie totuși puțin mai greu. Acest lucru se întâmplă cu mai multe itm din shop nu doar cele legate de ferme. - Adăugarea unui număr maxim de spawnere Vă mulțumesc ca a-ți avut răbdare sa îmi citiți propunerile! 3. Sectiune: Skyblock 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Ar reduce puțin progresul accelerat, care duce la un avans prea rapid, iar ulterior la lipsa de interes si plictiseală 5. Poze/Film:6. Ceva de adaugat Un server excelent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Multumim pentru propunere. Unul din pluginurile acestei sectiuni iti da posibilitatea de a cumpara mai multe "sloturi" pentru minionii tai. Aceste "upgradeuri" se cumpara cu bani ce se fac vanzand iteme pe /shop sau /ah. Prin urmare, pentru a ajunge sa ai bani pentru a achizitiona respectivele "sloturi" trebuie tu sa faci un grind (fara sa luam in calcul banii pe care trebuie sa ii dai pe minioni si upgradeurile acestora). Majoritatea playerilor folosesc cate 6 mineri si 1 feeder pentru a face mai multi bani insa acestia sunt ganditi ca fiecare ferma (minat+feeder/mobgrinder+feeder/farmer+feeder) sa fie semi-automata si de acesti este 7 . Fermele de carrot, potato si netherward sunt la fel de usor de facut ca celelalte 3 pe care le-ai mentionat. Lumea nu se straduieste sa le faca pentru faptul ca nu sunt asa profitabile. "afk"-ul se sanctioneaza prin 2 modalitati- ori esti dat afara de la server dupa un anumit timp, ori esti verificat de staff si dat afara/inchis in jail (in functie de numarul abaterii) pentru antiafk pool/ orice metoda care doreste sa pacaleasca pluginul antiafk. Deci pentru primele 2 propuneri , din punctul meu de vedere, primesc un In schimb, adaugarea unui numar de spawnere per player sau per insula ar putea imbunatati atat buna functionare a serverului in ceea ce priveste lagul cat si la incetinirea procesului de evolutie de care vorbeai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghivici Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 Eu încă îmi mențin părerea. Da poate sa rămână 7 minuni, dar in momentul in care doua sau mai multe persoane fac echipa, ar fi ok sa nu poata avea mai mult de 7 pe insulă, pentru ca odată ce ai prea mulți faci itm rapid si se ajunge la un creativ extrem de repede, legat de ferme, propun doar aducerea prețului la cactus, pepene verde, trestie la prețul celorlalte, nu sunt la fel de ușor de manevrat toate fermele cele menționate mai sus pot fi full automate, pe când la celelalte trebuie sa plantezi, sa fie jocul puțin mai greu, sa nu se ajungă la monotonie atât de rapid, in momentul in care tu doar aștepți sa se strângă itm in cufar ca sa vinzi e nașpa, de asta spun ca cele care nu pot fi făcute ferme automate ar trebui sa aibe un preț mai mare sau cel puțin egal cu cele sunt produse din ferme full automate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghivici Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 In momentul asta nu se mai poate implementa ceea ce ai zis tu, multi deja au 7 minioni, multi deja au spawnere peste limita pe care am stabili-o, propunerea ta va fi insa luata in considerare la urmatorul update. Multumim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts