N0th1ng Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Reclamatie xCrush si Matei_SmK SkyBlock 1. Numele tau din joc:N0th1ng 2. Numele jucătorului reclamat: Matei_SmK 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Auto 4. Martori:Eu si xcrush cred,era pe insula lui 5. Sectiune:Skyblock 6. Dovezi - Poze: https://youtu.be/4K0AvUrbtHk Cand l-am chemat pe xCrush nu a dat ban ci kick,am intrebat un alt admin daca se da kick si mi-a zis ca se da ban 8h 1. Numele tau din joc:N0th1ng 2. Numele jucătorului reclamat: xCrush 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 4. Martori:Eu 5. Sectiune:Skyblock 6. Dovezi - Poze: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Jucătorul a fost sancționat cu jail 8h. Iar in legatura cu sancțiunea acordată de colegul meu,a greșit și trebuie să fie sancționat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 13, 2020 Share Posted October 13, 2020 Membrul staff a primit un avertisment pentru sanctiunea acordata gresit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts