Laudarosu Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Reclamatie 1Bagel 1. Numele tau din joc: Laudarosu 2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: nu stie sa faca un control bun, nici in last activity nu se uita cum vine asta? da dovada la control 4. Martori: - 5. Sectiune: Assasin 6. Dovezi - Poze: sa-mi dea el dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Ai nevoie de o poza/filmare , dovezi insuficiente. ( ca ti a dat ban/mute etc..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laudarosu Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 Ce poza filmarea bai ca se vede in hist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 @Laudarosu nu stau sa adaugam noi poze cand asta e treaba ta intr o reclamatie, daca mai faci off-topic o sa fii sanctionat. Ai un model de respectat, iar acolo scrie ca filmarea/poza este obligatoriu daca nu reclamatie nu se ia in calcul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laudarosu Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 Te rog frumos sa nu te bagi ca nu tie ti-am facut reclamatie, si nu fac off-topic ci iti raspund si nu tie ti-am cerut filmarea calmeaza-te Si daca tot asa de tare vrei poza https://imgur.com/a/PMv49QU Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Salut Laudarosu , am sa pun doua video uri , in primul se poate observa ca te control pe tine si in al doilea cum iti gasesc autoclicker ul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Nu s-a uitat in last activity.. ai dreptate.. pacat ca te-au dat de gol registrele cum ai inchis autoclicker-ul cu 2 minute inainte sa-ti intre in PC. Multumim membrului staff care a procedat corect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts