Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie 1Bagel

Laudarosu

Recommended Posts

Reclamatie 1Bagel

1. Numele tau din joc: Laudarosu

2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vreau din nou sa mi se faca control cu alte aplicatii si va zic si dc Aplicatia asta e stricata rau zice ca am folosit AutoCliker la ora 15:20:26 si inca mai sus zice ca am folosit GSautoclicker tot la ora 15:20:26 eu care GSautoclicker-ul nu l-am folosit din august si iti explic si la ce l-am folosit   ti-am si zis ca folosesc autoclicker cand ma joc roblox,

4. Martori: -

5. Sectiune: Assasin 

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/PMv49QU

bruh da ce nu inteleg eu dc nu folosesti last activity, sau alt program ai vazut ca am Procces hacker 2 in pc si nu ai vrut sa-mi faci control cu el, am crezut si eu ca poti sa faci un control bun da n-am avut dreptate.

Si mai vreau sa adaug ceva, 

Nu s-a uitat in last activity.. ai dreptate.. pacat ca te-au dat de gol registrele cum ai inchis autoclicker-ul cu 2 minute inainte sa-ti intre in PC. Multumim membrului staff care a procedat corect.  asta a zis Razvan,  cum am inchis eu autoclicker-ul cu 2 minute inainte daca acolo scria ca eu am folosit autocklicker-ul la ora 15:20 SI EU DE LA ORA 15:07 ERAM LA CONTROL CUM VINE ASTA, DA AM FOLOSIT AUTOCLICKER-UL AZI PE LA ORA 12-13 DA EU AM FOST LUAT LA CONTROL LA ORA 15:07 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...