Laudarosu Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Reclamatie 1Bagel 1. Numele tau din joc: Laudarosu 2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Vreau din nou sa mi se faca control cu alte aplicatii si va zic si dc Aplicatia asta e stricata rau zice ca am folosit AutoCliker la ora 15:20:26 si inca mai sus zice ca am folosit GSautoclicker tot la ora 15:20:26 eu care GSautoclicker-ul nu l-am folosit din august si iti explic si la ce l-am folosit ti-am si zis ca folosesc autoclicker cand ma joc roblox, 4. Martori: - 5. Sectiune: Assasin 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/PMv49QU bruh da ce nu inteleg eu dc nu folosesti last activity, sau alt program ai vazut ca am Procces hacker 2 in pc si nu ai vrut sa-mi faci control cu el, am crezut si eu ca poti sa faci un control bun da n-am avut dreptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laudarosu Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 A si btw la ora 15:20:26 eram in control LMAOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laudarosu Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 Si mai vreau sa adaug ceva, Nu s-a uitat in last activity.. ai dreptate.. pacat ca te-au dat de gol registrele cum ai inchis autoclicker-ul cu 2 minute inainte sa-ti intre in PC. Multumim membrului staff care a procedat corect. asta a zis Razvan, cum am inchis eu autoclicker-ul cu 2 minute inainte daca acolo scria ca eu am folosit autocklicker-ul la ora 15:20 SI EU DE LA ORA 15:07 ERAM LA CONTROL CUM VINE ASTA, DA AM FOLOSIT AUTOCLICKER-UL AZI PE LA ORA 12-13 DA EU AM FOST LUAT LA CONTROL LA ORA 15:07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Ne pare rau, data viitoare o sa folosim programele pe care ni le recomanzi tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts