Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plângere] Profir


RazvanQ

Recommended Posts

[Plângere] Profir

1. Numele tau din joc: razvanJr

2. Numele jucătorului reclamat: Profir

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a dat spam avoid aiurea, chat-ul nu prea e folosit din cauza jucatorilor scazuti, nu este vina mea ca nu a scris nimeni in acel timp.

4. Martori: Toata sectiunea + Acuzatul.

5. Sectiune: Factions

6. Dovezi - Poze: https://postimg.cc/9DZCXCnf

Link to comment
Share on other sites

Salut sefule , eu iti acord imd dovada insa am o cerinta de la tine opreste te din a ameninta si treci direct la fapte. Oricum revenind la plangere , te am rugat sa scrii mai restrans deoarece spamai chatu scriind 3 randuri / 4 randuri ( Spam avoid 3 randuri- avertizare , 4 randuri - Mute direct)  eu te am avertizat 1 data Razvan scrie mai restrans nu m ai ascultat si ai scris iar 3/4 randuri oricum acesta sunt dovezile: https://imgur.com/gallery/qKlzcpe 

Link to comment
Share on other sites

Acum 6 ore, RazvanQ a spus:

"Sefule"?, frumos vocabular ca staff, ce trebuia sa fac acolo?, nu trebuia sa termin ce am de zis ca faceam spam avoid?Patetic, nu este vina mea ca vorbeam doar eu pe chat.

Ok "domnule" stiim aman2 ca nu ai scris doar tu pe chat ai gasit niste scuze ca sa ma vanezi cum ai zis in una dintre dovezi + eu te am avertizat daca nimeni nu vorbeste pe chat si eu te avertizez si dupa 5-10 secunde faci di nou aceas chestie + puteai scrie in 2 randuri se vede pan si pe poze nu era nevoie sa mi spamezi chatul. Anyway Stop off topic asta e tot ce am de zis deoarece nu vr ca manageri sa inteleaga gresit insa nu ma asteptam sa ia "sefule" de rau sau sa cauta alte scuze.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...