HoriaMC Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Problema BedWars 1. Nickname: HoriaMC 2. Problema: In primul rand vreau sa spun ca nu stiu sigur daca a fost un bug, sau a avut el un hack, dar cu el a fost prima data cand am patit acest lucru. Efectiv dadeam cu arcul in el, si nu lua nici damage nici knockback, ca si cum ar fi avut /god sau /gmc. Nici cu fireball ul nu a primit damage, a trecut prin el efectiv.. Doar cu sabia reuseam sa i dau damage 3. Poze: https://streamable.com/w5704v 3. Comentarii aditionale: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qEliR066 Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Salut, Horia! din dovezile aduse, nu stiu exact daca e bug sau hack.Deci, nu pot sa votez in cazul acesta. zi faina in continuare pwp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Salut. Cel mai probabil, jucatorul avea hack, dar este posibil sa fi fost si bug. In orice caz, se va lucra la bedwars curand si vom incerca sa fixam toate problemele! Multumim pentru ca ne-ai raportat aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts