AndreeaCeamai Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 reclamatie arymo_ Reclamatie arymo_ 1. Numele tau din joc: Andreia2009 2. Numele jucătorului reclamat: arymo_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ia dat mute 10minute cand el a vorbit foarte urat, iar eu am citit regulamentul sil putea sanctiona cum mai mult 4. Martori: / 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/nJTUwYh Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Buna Andreia2009, pentru jignire se da intre 10 si 20 de minute, eu am ales sa dau 10 minute pentru ca nu a fost mare jignire la facut doar "prost" daca era mai rau dadeam in cas 20 de minute dar eu zic ca se merita sa dau 10 minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Buna, jignire server e mute 15-20 min sau ban 2h, arymo, stiu ca esti team cu el dar nu trebuie sa favorizezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 3. Intre un jucator si un membru al Staff-ului, sau intre jucatori, respectul vine reciproc. Daca un membru al Staff-ului considera ca deranjati jucatorii sau ca va adresati catre jucatori intr-un mod jignitor, veti fi sanctionat: Mute: 10 minute - 20 minute si/sau Jail: 4 ore [N] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zquare Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Mi se pare ca ai favorizat .-. In poza lu Andreia, se vede ca nu a mentionat doar "prost" , a vorbit chiar mai urat, puteai sa l sanctionezi cu 20m sau putin mai mult. Seara frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeMondoc Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Sanctiunea nu a fost acordata corespunzator iar staff-ul va primi sanctiunea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts