Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie xSona


MagikLunaCorn

Recommended Posts

Reclamatie xSona

1. Numele tau din joc: MagikLunaCorn

2. Numele jucătorului reclamat: xSona

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a zis ca sunt fumat, ceea ce m-a deranjat foarte rau deoarece provin dintr-o familie de preoti si asa ceva nu se tolereaza in familia mea. N-am pus niciodata gura pe tigara. Va rog frumos sa va rezolvati probleme cu membrii staff deoarece acest comportament nu este admisibil. M-am simtit ca si cum a tarat pe jos cu demnitatea mea. Mi-a mai zis si ca sunt nebun si alte injurii cum ca nu sunt sanatos.

4. Martori: Chat-ul

5. Sectiune: SkyBlock

6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/v0u0xu

Link to comment
Share on other sites

Am sa pun mai jos niste ss-uri in care viitorul preot, MagiKLunaCorn (pentru ca nu ii stiu numele real), are un comportament care cu siguranta il recomanda pentru viitoarea lui functie si care nu ar fi putut ofensa pe nimeni: https://imgur.com/a/setjdK0. Pentru ca stim ca prin "sarma" chiar se referea la acel fel de mancare traditional romanesc, mai mult de atat, el chiar a ajutat un om, oferindu-i din putinul lui, citez "sa-mi mananci sarmaua", nicidecum nu se referea la ceva vulgar, ceva care ar fi jignit pe cineva, de apreciat gestul lui. 

 

Acum, lasand ironiile, nu poti sa te simti jignit de ceea ce a zis Ana, avand in vedere ca tu tot ce faci e sa jignesti, sa iti bati joc si sa razi de ceilalti, in plus, faci asta intr-o maniera total neamuzanta, lipsita de umor.

:contra:

Edited by EzRekt
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Am inteles, comportamentul meu  nu este unul exemplar si ar trebui sanctionat, dar nici cel al operatorului tau ( xSona ) nu este unul departe de al meu. Fair play este ca amandoi sa fim sanctionati in mod egal pentru cele intamplate.

Edited by MagikLunaCorn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...