Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie 1Bagel

godlyhits

Recommended Posts

Reclamatie 1Bagel

1. Numele tau din joc:  younghits

2. Numele jucătorului reclamat:1Bagel

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Intru sa l intreb de ce a dat ban si imi cere anydesk din 2 secunde intrate imi cere anydesk cand eu il intrebam ceva. si pe langa asta face favorizri la prietenii imi zice sa mi aleg 3 cont uri care sa imi ramana mi le a banat si la sadieeh nu ii baneaza nici un cont si are 6-7 si multii alti! Asa ca puyu lasa favorizariile si fa ti treaba tu strici comunitatea iti pui la nume DauBan imputinezi comunitatea ca dai ban uri fara motiv si se lasa jucatorii de server ca tu dai ban fara motiv!MrDauBan lasa arfele de superior cu playerii!Mai ma ia si la misto imi zice MrLegend si rade la misto`

4. Martori:Wqer

5. Sectiune:Assassins

6. Dovezi - Poze:https://youtu.be/IC6t577usCE link ul e de la yt din germania daca nu vreti sa intrati cautati freakzera pe youtube si uitati va la vide ul cu numele: proof

Edited by godlyhits

sunt de acord cu godlyhits tu de fiecare data cand intrii pe server cauti sa dai ban la cineva fara motiv , el nefacand pvp , iar tu aduci ca dovada cum arymo iti spune sa ii faci control , el nici macar nu intrase de 1 min iar tu ii cer control , propun down la 1Bagel sau chiar remove pt ca strica comunitatea + este toxic cu playeri , se vede si in filmare si isi pune la nume dau ban , el crezandu-se superior fata de toate celelalte grade mai mici ca el inca un motiv pt care sa ia remove , zice pe filmare ca a fost raportat de 2 playeri , care doi playeri ca nu vad nici un helpop , deci minte pt a avea un motiv sa ii ceara control

Edited by 0e0

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...