godlyhits Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 (edited) Reclamatie 1Bagel 1. Numele tau din joc: younghits 2. Numele jucătorului reclamat:1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Intru sa l intreb de ce a dat ban si imi cere anydesk din 2 secunde intrate imi cere anydesk cand eu il intrebam ceva. si pe langa asta face favorizri la prietenii imi zice sa mi aleg 3 cont uri care sa imi ramana mi le a banat si la sadieeh nu ii baneaza nici un cont si are 6-7 si multii alti! Asa ca puyu lasa favorizariile si fa ti treaba tu strici comunitatea iti pui la nume DauBan imputinezi comunitatea ca dai ban uri fara motiv si se lasa jucatorii de server ca tu dai ban fara motiv!MrDauBan lasa arfele de superior cu playerii!Mai ma ia si la misto imi zice MrLegend si rade la misto` 4. Martori:Wqer 5. Sectiune:Assassins 6. Dovezi - Poze:https://youtu.be/IC6t577usCE link ul e de la yt din germania daca nu vreti sa intrati cautati freakzera pe youtube si uitati va la vide ul cu numele: proof Edited October 18, 2020 by godlyhits Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Salut younghits , tu ai fost raportat de 2playeri, iar eu ti am cerut anydesk ul la control , dar tu faceai misto . Uite si dovada : Link to comment Share on other sites More sharing options...
0e0 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 (edited) sunt de acord cu godlyhits tu de fiecare data cand intrii pe server cauti sa dai ban la cineva fara motiv , el nefacand pvp , iar tu aduci ca dovada cum arymo iti spune sa ii faci control , el nici macar nu intrase de 1 min iar tu ii cer control , propun down la 1Bagel sau chiar remove pt ca strica comunitatea + este toxic cu playeri , se vede si in filmare si isi pune la nume dau ban , el crezandu-se superior fata de toate celelalte grade mai mici ca el inca un motiv pt care sa ia remove , zice pe filmare ca a fost raportat de 2 playeri , care doi playeri ca nu vad nici un helpop , deci minte pt a avea un motiv sa ii ceara control Edited October 18, 2020 by 0e0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Ai refuzat controlul si ai fost sanctionat corect. Ai fost si toxic, l ai si amentintat, ai si vorbit urat, meriti banul din plin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts