Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie Profir

ColdSTYLElol2323

Recommended Posts

Reclamatie Profir

MODEL

1. Numele tau din joc:ColdStyle

2. Numele jucătorului reclamat:Profir

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:omu meu sa gandit sa-mi faca control am mers cu el pe anydesk ia-m dat codu si sa iutat in %run% in perfecht si nu aparea datele din ziua asta 19:10:2020 si zice ca eu le-am sters vreau si eu o dovada ca eu le-am sters asa afost si acm 2 zile cand mi-a facut controlul mda ...

4. Martori:-

5. Sectiune:factions

6. Dovezi - Poze:

Salut ColdStyle ca sa explic tu ai avut  din prefetech sters data 19 este imposibil sa nu ti se salveze sidatile de pe 15-18  fix alea s au salvat =)) si 19 nu , in al doilea rand auto clickeru in istoric era pe 15 si last activity nu a gasit nimic de auto clicker => ca a fost sters din prefetch. daca mai trb filmare insa nu cred , se vede controlul pe filmarea lui cum avea data de pe 19 stearsa din prefetch si in appdata aparea data 19 doar in prefetch nu :)) si cosu era gol si auto nu am dat urma de el in pc nici cu last activity daca chiar nu l ai fi sters  din perfetch imi zicea last activity data si l gasea.. Oricum daca este nevoie de alta dovada insa nu cred ca e nevoie caci aproape tot controlul e pe filmarea ta

Chiar acum, Profir a spus:

Salut ColdStyle ca sa explic tu ai avut  din prefetech sters data 19 este imposibil sa nu ti se salveze sidatile de pe 15-18  fix alea s au salvat =)) si 19 nu , in al doilea rand auto clickeru in istoric era pe 15 si last activity nu a gasit nimic de auto clicker => ca a fost sters din prefetch. daca mai trb filmare insa nu cred , se vede controlul pe filmarea lui cum avea data de pe 19 stearsa din prefetch si in appdata aparea data 19 doar in prefetch nu :)) si cosu era gol si auto nu am dat urma de el in pc nici cu last activity daca chiar nu l ai fi sters  din perfetch imi zicea last activity data si l gasea.. Oricum daca este nevoie de alta dovada insa nu cred ca e nevoie caci aproape tot controlul e pe filmarea ta

scuze datele de pe* si scuze de restu greselilor gramaticale

Chiar acum, Profir a spus:

also am de adaugat ca  ai zis pe filmare: Da mi ban da mi ban si mai am continuarea daca e nevoie a controlului.

12 hours ago, Profir said:

scuze datele de pe* si scuze de restu greselilor gramaticale

also am de adaugat ca  ai zis pe filmare: Da mi ban da mi ban si mai am continuarea daca e nevoie a controlului.

man deci tu zici ca eu am sters chestia aia da? pai cum se face ca azi nu mi-a aparut esti umpic du deficit de creier si nush eu? sa mor eu de nu coaie daca tot faceti control faceti calumea in plm mai vreti si up smr eu de nu

Acum 27 minute, ColdSTYLElol2323 a spus:

man deci tu zici ca eu am sters chestia aia da? pai cum se face ca azi nu mi-a aparut esti umpic du deficit de creier si nush eu? sa mor eu de nu coaie daca tot faceti control faceti calumea in plm mai vreti si up smr eu de nu

M ai rugat pe discord sa mi arati ca nu ti apare azi scuze sa ti zic poti sa stergi iar si iar si iar degeaba ma uit cat timp tu poti sa stergi din perfetch.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...