Ryuk Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 [Plângere] Andr3wGod zis si "Moderatoru" MODEL 1. Numele tau din joc: whoisryuk 2. Numele jucătorului reclamat: Andr3wGod 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Pai efectiv scriam in spawn iar valetu' asta imi da mute pentru spam avoid, eu nici macar n am scris acelasi mesaj de mai multe ori, erau mesaje diferite))))))) frate, spam = sa scrii ACELASI mesaj nu mesaje diferite 4. Martori: YumekoJabami pot spune 5. Sectiune: BedWars 6. Dovezi - Poze: https://prnt.sc/v3s1mz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr3wGod Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 whoisryuk in primul rand tu ai venit pe celalalt cont al tau , deoarece pe primul ai avut mute. Iar spam este cand cineva zice asa : ba ba ba Iar spam avoid este cand cineva zice asa: ce mai faci? ba da sa stii ca acum nu mai merge asa bine ce vreau sa zic aici este ca spam si spam avoid este o diferenta . https://imgur.com/gallery/QHTHQx9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuk Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 Acum 9 minute, Andr3wGod a spus: whoisryuk in primul rand tu ai venit pe celalalt cont al tau , deoarece pe primul ai avut mute. 1. ce dracu sens are afirmatia asta cu ceea ce am scris eu mai sus? Post-ul e despre mute-ul de pe whoisryuk, nu ala de pe contul celalalt 2. spam avoid este atunci cand tu repeti mesajul dar altii scriu pe langa tine, gen: Eu: Salut un jucator: haideti solo Eu: Salut Eu: Salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 @RyukAr fi de apreciat sa pastrezi un limbaj decent si sa nu te mai adresezi cum ai facut-o, citez "valetu' asta", altfel vei sanctionat (pe forum) +Nu trebuie sa scrie altcineva pe langa tine pentru a fi spam avoid, daca eu incep si scriu alfabetul pe chat asa: Eu:a Eu:b Eu:c Eu:d . . . Eu:z cred ca ar trebui sa fiu sanctionat pentru asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qEliR066 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Salut. Andr3wGod a procedat corect, de la 4 mesaje e spam avoid, tu ai facut 6 mesaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Ai facut spam avoid. Data viitoare incearca sa scrii cuvintele intr-o propozitie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts