Nateccc Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 (edited) Reclamatie bulbuci 1. Numele tau din joc: Golea_ 2. Numele jucătorului reclamat: bibix 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am fost luat la control de bulbuci fara a fi raportat. As dori si eu o dovada sa vad daca ma reclamat cineva. 4. Martori: - 5. Sectiune: SkyPvP 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/IGdp8sM Edited October 21, 2020 by Nateccc Am pus martor din greseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 21, 2020 Admin Share Posted October 21, 2020 @brbiulic123 astept raspunsul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Salut, a cui e reclamatia? Daca e a mea, te am filmat si dadeai ciudat. daca e nevoie de dovada o pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nateccc Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 @brbiulic123 din cate stiu eu un mebru staff n-are voie sa ma raporteze si tot el sa-mi faca control, chiar tu ai procedat asa. Astept parerea unui Manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Buna @Nateccc ,nu stiu ce am facut eu,ca vad ca zice ,,reclamatie bulbuci" si zici ca ma reclami pe mn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nateccc Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 @bibix scuzele mele ca nu am fost atent. Scuze!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 22, 2020 Admin Share Posted October 22, 2020 @brbiulic123 nu a prezentat dovada si va fi sanctionat cu WARN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts