qStylish20 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Reclamatie MagikLuna 1. Numele tau din joc: qStylish20 2. Numele jucătorului reclamat: MagikLuna 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:intra pe server si injura pe toate lumea de sfinti de mame de orice si inca nu are ban...a facut asta de „n” ori 4. Martori: Petarda, EzeKel, irinelsultanul, bucurela1234 si mai multi 5. Sectiune: Skyblock 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/k3maGTi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TryHardEduard Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Dar a fost sanctionat cu mute de catre HancaAndrei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qStylish20 Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 nu mi se pare un mute de ajuns, a intrat de nu stiu cate ori si a injurat fara motive si primea doar un mute...de peste 5-10 ori cred ca a facut asta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagikLunaCorn Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 AAA gresesti, cred ca am primit mute de cel putin 30 de ori si ban de vreo 11 ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Jucatorul a fost sanctionat de catre @AnnaNee chiar acum pentru injuriile aduse asupra ei. A primit ban 3h. Multumim pentru reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts