marco0 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Reclamatie ChozZmiN 1. Numele tau din joc: marc0 2. Numele jucătorului reclamat: ChozZmiN 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am fost la warp pvp si era un jucator ce dadea foarte dubios,l-am rugat pe helpop sa ii faca control,s-a pus pe vanish,apoi a iesit.Si jucatorul a continuat fara sa fie sanctionat 5. Sectiune: survival 1.16 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/Cp0IT4O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chozmin Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Marco tin sa te contrazic, jucatorul era full netherrite, nu avea nimic, am vorbit si cu acei mebrii staff din poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco0 Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 Dar dadea foarte ciudat,si se teleporta,de ce nu i-ai facut control si ai iesit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 22, 2020 Admin Share Posted October 22, 2020 Membrii staff au obligatia sa faca control DOAR daca playerul respectiv este dubios, nu cum a primit o cerere de control e si obligat sa il faca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts