qRiconeY Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Reclamatie bibix 1. Numele tau din joc: xRaYzeQ 2. Numele jucătorului reclamat: bibix 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea 4. Martori: senzorupecap 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: , aici ii ziceam ca poate sa ramana acolo cu team ul ei legit =]] Prinsi cu hack si bagati la jail toti =]. Si din oftica se mai da cate un mute aiurea =]] Vai vai vai bibix. 1/3 INCOMING! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0e0 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Nu stiu daca am voie sa scriu cv sau sa imi exprim parerea dar , tu nu ai fct poza si mai sus , si in plus ai fost toxic pana si in reclamatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRiconeY Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 ok vrei poza si mai sus? oke https://imgur.com/a/e6KKbpj poftim frate =]]] Credeti ca ma faceti pe mine? Si astept si eu dovada lui bibix =]] Unde s toxic frate Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Buna @qRiconeY! Ma bucur ca mi-ai facut reclamatie,in primul rand,poza este decupata,deci din start dovada este neacceptata,dar sa spunem ca vrei sa arati decat mute ul ala,voi lasa dovezile in urma toxicitatii tale aici :https://imgur.com/gallery/81qXMVi In afara de aceste ss-uri ai mai fost toxic si inainte,din pacate nu mi s-a salvat ss-ul,dar era on si @C0mpliqueee si @yTecBr cand s-a intamplat asta,desi se vad din primele pozele comentariile tale la adresa mea Bafta! Acum 5 minute, qRiconeY a spus: ok vrei poza si mai sus? oke https://imgur.com/a/e6KKbpj poftim frate =]]] Credeti ca ma faceti pe mine? Si astept si eu dovada lui bibix =]] Unde s toxic frate in poza asta se vede un mute de 20 min si mai sus in dovada adusa de tn prima data unul de 15,dar las-o asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRiconeY Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 Dau poza si nedecupata =] Ca am facut o cu f2. In primul rand nu vad unde i toxicitatea =]] Si in al doilea rand puteai avertiza =] Cum a zis si Rydan la reclamatia trecuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
qRiconeY Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Wtf =]] Aia e mai sus de mute ul ala de 15 min pe care mi l ai dat =]] Ala de 20 de min a fost acordat altcuiva =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 (edited) @qRiconeY cred ca poti astepta raspunsul unui manager fara sa spamezi forumul cu raspunsurile tale, irelevante as zice, dar nu vreau sa imi dau cu parerea despre aceasta reclamatie. Daca vei continua, vei fi sanctionat, pe forum. Edited October 23, 2020 by EzRekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian1235REKT Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Nu stiu daca am voie sa raspund sau daca am voie sa imi dau cu parerea dar totusi o fac, imi dau cu parerea, daca toti sunteti genii de ce nu va uitati la pozele din aceasta reclamatie cum si cat a fost ceasul apare foarte clar acolo. Ok , multumesc pa pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 24, 2020 Admin Share Posted October 24, 2020 Dovezile editate nu se iau in considerare. In cazul in care ai poza needitata, esti liber sa faci un topic nou FARA sa mai faci OFF-TOPIC sau vei fii sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts