Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie KilluaSenpai


qStylish20

Recommended Posts

Reclamatie KilluaSenpai

1. Numele tau din joc:qStylish20

2. Numele jucătorului reclamat:KilluaSenpai

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:face putin abuz de acest grad, io il tot fac pe unu fata mea si imi da mute pentru toxicitate cica, dupa a inceput sa vina la noi pe insula cu is warp, iar cand am dat ban dp is ne a redeschis warpu sau cv de genu...

4. Martori: AmaDanut, Petarda

5. Sectiune: SkyBlock

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/r5v64Tn si aici mi a dat mute ca i am zis inapt la cnv.. https://imgur.com/a/CiyH7mF

Edited by qStylish20
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Foarte frumoasa reclamatie. Petardaa si qStilish20 amandoi se iau pe server de mine (profitand ca am mute si nu pot sa raspund) si de helperul KilluaSenpai

Evidente:

1. https://prnt.sc/v5orxh

2. https://prnt.sc/v5pgzs

3. https://prnt.sc/v5ph5w

4. https://prnt.sc/v5pi06

 

Edit: Helperul venise doar sa verifice daca acesti 2 playeri sunt afk

 

Jucandu-se amandoi (probabil pe un voice channel) facand mistouri: https://prnt.sc/v5phhe 
Poate clarifica prietenul sau Petardaa raspunzandu-i imediat la reclamatie.

 

In plus, mereu primesc "Bully" (un termen cam exagerat pentru ce incearca ei sa faca de fapt) de la acesti 2 playeri aducand injurii asupra mea si razand de mine deoarece am mute.

 

Merita sanctionati. 🥰

Edited by MagikLunaCorn
Link to comment
Share on other sites

https://imgur.com/a/adZEtrn

 

Avem aici full "story time-ul" legat de mine si prietenul meu qStilysh20, putem observa cum a fost toxic de mai multe ori decat pretinde el, cum desigur nu spune totul legat de faza cu "fata mea", de asemenea se observa si cum "fata lui" nu este de acord cu limbajul lui fata de aceasta ceea ce rezulta ca automat cei doi nu sunt amici, cum acesta ma trateaza ca pe un valet, dandu-mi ordine, si cum eu nu i am dublat mute-ul de fiecare data desi trebuia cu speranta ca poate se calmeaza.

 

Acum 12 minute, Petardaa a spus:

+1

Cat despre tine, tu nu esti implicat in toata aceasta poveste + ca raspunsul tau oricum probabil nu va fi luat in considerare. 

 

Si la Stylish daca ne uitam in /hist mai are sanctiuni si inafara de cele ale mele daca nu ma insel, dar oricum, din ss uri reiese clar ca esti si toxic, si arogant, si mai si injuri pe deasupra. + ca "inapt" in forma in care tu ai adresat o este clar o injurie, a fii inapt are sensul de a nu putea percepe/face ceva, dar cum tu nu stii asa ceva, este clar ca i ai adresat o injurie, si cu asta am terminat.

 

A da si din greseala am pus si o poza cu alta faza, cand spameaza TryHardEduard ala, deoarece cu stylish aveam prea multe, si aparent am mai pus una din greseala care e off-topic. Dar oricum din 11 sau 10 poze cate sunt, se vede clar cum esti.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...