Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie SadDayy

Ryuk

Recommended Posts

Reclamatie SadDayy

1. Numele tau din joc: xRyuk_

2. Numele jucătorului reclamat: SadDayy

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Pai eram pe bedwars si il intrebam cum imi fac o factiune pentru ca nu e staff pe Factions. Asta dupa ce l am intrebat se comporta foarte arogant cu mine iar dupa mi a dat mute pentru amenintare staff, spunand ca m am luat de el ca ii fac reclamatie. Staff ul trebuie sa ajute jucatorii iar acest individ nesimtit nu m-a ajutat cu nimic, ba chiar mi-a dat mute pe degeaba + ca nu este un exemplu bun pentru societate

4. Martori: YumekoJabami

5. Sectiune: BedWars

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/DEF3cuO

Ok o sa revin cu dovezile mele.

Si eu din contra am zis ca nu sunt helper pe "Factions" Ti-am zis frumos si civilizat " Poti intra pe sectiunea "Factions" Si poti intreaba acolo."

Nu vad un comportament "arogant" dar cum zici tu, astept niste dovezi cum ca eu am folosit un comportament "arogant" .

Uite si de ce ti-am dat mute https://imgur.com/a/cLtFqDG .

4.3 Este interzis sa amenintati sau sa santajati un membru staff. 

Mute:10 Minute.

Si mi-ai vorbit si cu "ba, ma, etc" Si m-a deranjat.

Nu mai fii frustrat si post-hunter am facut ce trebuia. 

Acum 13 minute, SadDayy a spus:

Si mi-ai vorbit si cu "ba, ma, etc" Si m-a deranjat.

cam multe arfe pe tine daca vrei sa-ti si vorbesc cu domnule etc, avand in vedere ca nu ai vrut sa mi zici cum imi fac o factiune amarata

4.3 Este interzis sa amenintati sau sa santajati un membru staff. 

Mute:10 Minute.

asta poate se refera daca te amenint ca te bat, ca idk nu ca iti fac reclamatie, ce dracu amenintare e in asta snowflake?

Nu vad un comportament "arogant" dar cum zici tu, astept niste dovezi cum ca eu am folosit un comportament "arogant" .

dovada ti ai dat o singur

Ce comportament am folosit arogant in fraza "Poti intra pe sectiunea "Factions" Si poti intreaba acolo." ?  

Daca imi ziceai ca nu era staff activ pe factions iti ziceam cu mare drag.

Tu ai venit cu tupeu la  mine.

Ma respecti, te respect.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...