Nateccc Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 (edited) Reclamatie 1Bagel 1. Numele tau din joc: Golea_ 2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: I-am dat anydesk-ul, iar eu am inchis minecraft-ul deoarece nu poate intra pe anydesk cand sunt cu Lunar Anti-Cheat on. 4. Martori: xRaYzeQ, SenzoruPeCap, ranekdAlbert si ThUnDeR. 5. Sectiune: Assasins 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/hCJSTom Edited October 24, 2020 by Nateccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Salut Golea_ , uite aici dovada ca ai dat x la mc fara sa iti zic nimic , mai intai trebuia sa vad ca esti pe ce zici tu si dupa sa iti zic sa dai x , daca este nevoie .Eu cand am intrat am vazut ca ai dat instalt x la mc si nu il mai aveai in bara , uite aici dovada : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Ai fost sanctionat corect. Te-ai deconectat inainte sa inceapa controlul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts