MarioAndTheGames Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Reclamatie SkyBlock 1.12.2 1. Numele tau din joc: MarioAndTheGames 2. Numele jucătorului reclamat: bibix 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am scris pe chat cum sa ai hack pe add2 si am zis: creezi un folder gol numit hack te duci pe minecraft folder si dupaia in add2 folder[minecraft server] si am dat send pe chat si bibix mi-a dat in primu rand mute [motiv default] de 10 min si cica vrei sa iti fac si o verificare de control? si a dat si clear la chat.Asta eu am zis-o in gluma.Daca creezi un folder ,,hack,, gol se considera ca am hack.[Nu] 4. Martori: GeorgePlayzGamez 5. Sectiune: SkyBlock 6. Dovezi - Poze: Nu am poze ca a dat in urmatoarea secunda clear la chat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco0 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 (edited) . Edited October 25, 2020 by marco0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 buna @MarioAndTheGames! Ma bucur ca mi ai facut aceasta reclamatie! As dorii sa pui pozele pentru care imi faci aceasta reclamatie deorece sunt obligatorii. o seara minunata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Cand faci o reclamatie si acuzi pe cineva, iti trebuie si dovezi. In orice caz, o sa fim cu ochii pe membrul staff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts