AlexTocuV2 Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 [Plangere] Profir 1. Numele tau din joc: AlexTocuV2 2. Numele jucătorului reclamat: Profir 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: De ce am luat mute atat timp cat nu m-ai avertizat, astept dovezi.Sincernu iti faceam reclamatie daca nu te dadeai mare smar2 ca esti helper. 4. Martori: iMarian05, HaTeK, dragosoi. 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/5zjcT8a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Salut alex esti dsetul de toxic cu mine spui ca sunt helper degeaba si toate lucrurile posibile insa eu consider ca mi fac treaba destul de bine oricum revenind la subiect aici e dovada: https://imgur.com/gallery/z9nrsSY se vede clar ca ai scris 4 randuri dar nu ai aratat mai sus cand ai scris =)) Oricum chiar tu intr o zi mi ai zis pardon colegu tau imarian05: O sa te vanez pana iei rmv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexTocuV2 Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 Scuzati free-chatu, dar intre cele 4 cuvinte este o pauza de 20 secunde, iar eu ma intreb unde e limbaj-ul staff, nu am adresat nici un cuvant urat asupra ta.Si faza cu vanatul ce treaba am eu cu ce zice el, daca te iei de prietenu nostru AlexIcy si il ameninti ca ia remove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Acum 5 minute, AlexTocuV2 a spus: Scuzati free-chatu, dar intre cele 4 cuvinte este o pauza de 20 secunde, iar eu ma intreb unde e limbaj-ul staff, nu am adresat nici un cuvant urat asupra ta.Si faza cu vanatul ce treaba am eu cu ce zice el, daca te iei de prietenu nostru AlexIcy si il ameninti ca ia remove. Nu exista nici o pauza de 20 secunde doar am intrat si iesit intr un teritoriu se vede in chat + Chiar daca era puteai scrie mult mai restrans de atat decat sa spamezi chatu cu 4 randuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Ca si in cealalta reclamatie, va rog sa nu va mai certati pe forum, in caz contrar veti fi sanctionati pe forum. Asta este pentru ultima data cand va avertizez. In legatura cu mute-ul, pentru spam a sanctionat corect iar pentru limbaj la fel, putea fi numita si toxicitate dar totusi, ai jignit membrul staff si ai fost sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts