Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] Profir

AlexTocuV2

Recommended Posts

[Plangere] Profir

1. Numele tau din joc: AlexTocuV2

2. Numele jucătorului reclamat: Profir

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: am luat mute pe spam avoid asa degeaba, inteleg ca esti  suparat pe mine ca mna iti zic niste adevaruri dureroase, dar nu mai abuza si nu te mai da mare ca esti helper.

4. Martori: 3rdDecibel, HaTeK

5. Sectiune: Factions

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/JJmxM1Y

n-am dovada  , glumeam prietenu meu post hunter impreuna cu alexicy colegul meu staff care intra pe alt uri sa ma vaneze oricum aici ai dovada: https://imgur.com/a/MHWMM5P si te rog sa incetezi cu toxicitate/vanarea pe mine impreuna cu gasca ta zurli care stati voice inteleg ca vreti sa ma scoateti din staff insa eu incerc sa mi fac treaba cat de bine pot si incerc sa i ajut pe restu colegilor staff sa invete si ei regulamentul ala amarat care ia doar 5 minute sa l citesti si nu e scris tot.

Copile daca voiam sa te scot erai scos, dar te crezi prea presus de restu jucatorilor.Te crezi un mare print, dar esti la fel ca noi, un jucator nimic altceva.si nu cred ca Icy te vaneaza si daca te vaneaza bine iti face ca si tu il amenintai aseara sau acum 2 seri cu remove.Te rog sa nu mai dai mute aiurea ca ai 13 ani si eu 17 macar putin respect sa ai daca sti ce e ala.

4 minutes ago, Profir said:

n-am dovada  , glumeam prietenu meu post hunter impreuna cu alexicy colegul meu staff care intra pe alt uri sa ma vaneze oricum aici ai dovada: https://imgur.com/a/MHWMM5P si te rog sa incetezi cu toxicitate/vanarea pe mine impreuna cu gasca ta zurli care stati voice inteleg ca vreti sa ma scoateti din staff insa eu incerc sa mi fac treaba cat de bine pot si incerc sa i ajut pe restu colegilor staff sa invete si ei regulamentul ala amarat care ia doar 5 minute sa l citesti si nu e scris tot.

Men tu ai fost la control, de unde stiai tu cat timp a fost.Voiai sa astept pana scrie altcineva ceva pentru a putea scrie iar?Serios acuma esti doar un copil care se crede mai presus decat toti.

Acum 18 minute, AlexTocuV2 a spus:

Copile daca voiam sa te scot erai scos, dar te crezi prea presus de restu jucatorilor.Te crezi un mare print, dar esti la fel ca noi, un jucator nimic altceva.si nu cred ca Icy te vaneaza si daca te vaneaza bine iti face ca si tu il amenintai aseara sau acum 2 seri cu remove.Te rog sa nu mai dai mute aiurea ca ai 13 ani si eu 17 macar putin respect sa ai daca sti ce e ala.

Men tu ai fost la control, de unde stiai tu cat timp a fost.Voiai sa astept pana scrie altcineva ceva pentru a putea scrie iar?Serios acuma esti doar un copil care se crede mai presus decat toti.

Daca sunt la control si sunt on tot am responsabilitatea de a da mute + SE vedea clar ca erau 4 randuri lipite  nu mai gasi scuze acu serios si daca ai o varsta 17 ani sau cat ai DOVEDESTE ca ai crescut si nu mai fi un copil arata si generatiei mei sau cel putin mie cum sa ma imbunatatesc  daca tot comentezi atat si  sincer nu cred ca are rost sa mai fac free chat si mi pare rau colegi mei staff insa  m am saturat de acesti oameni care stau pe confe si se cred cnv si eu ma exprim mereu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...