arymo Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Reclamatie bulbuci 1. Numele tau din joc: arymo_ 2. Numele jucătorului reclamat: bulbuci 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: deci , unul din cei de la echipa lui SenzorupeCap a luat ban si eu i-am zis sa dea ban la tot team ul pentru complice find fapt ul ca unul din echipa mea a luat ban si am luat si eu jail pentru complice si la astia ai lui nu da ban si bulbuci mi-a zis ca daca da ban la tot team ul iau si eu find fapt ul ca eu nu sunt team cu aia. 4. Martori: spooky_zenq , ClayseeeyLOL , vNope , sinhighwater , Ayfew , aleezut , dumnezeu , 42ms 5. Sectiune: Assasins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/HGYRWli Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Buna, nu am avut filmare si a trebuit sa plec undeva. Stiu ca nu am procedat corect. Astept decizia unui manager. O feara frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 29, 2020 Admin Share Posted October 29, 2020 Pentru ce ai facut tu mai exact reclamatia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 Am facut aceasta reclamatie pe motivul ca el da ban la un jucator din team ul lui SenzorupeCap si ar trebui sa i a toti jail pentru complice pentru ca i ajuta cu hack sa ne omoare pe noi pe assasins, si team ul meu cand a luat unul de la noi ban am luat toti jail pentru complice si nu mi se pare corect ca ei sa nu iau jail si noi sa luam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 30, 2020 Admin Share Posted October 30, 2020 Membrul STAFF si-a recunoscut greseala, va fii sanctionat cu warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts