crusaderXD Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Reclamatie - 1Bagel 1. Numele tau din joc: RenoiLockse 2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: 1. Face pvp si cred ca are acces la /gm1, 2. e staff si are kituri de tip supreme la el in inventar, si face pvp cu ele. 4. Martori: spooky_zenq si cine mai erau 5. Sectiune: assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/sHm4lvE Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Salut RenoiLockse , aceasta reclamatie mi se pare ca e facuta degeaba , din punctul meu de vedere , deoare am acces la acest kit ca si operator si la multe altele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Salut. Atata timp cat are acces la comandă, are voie. Era abuz dacă dădea aceste kit uri altcuiva. Ca s a jucat el cu ele, asta nu inseamna ca e abuz, e doar protection 5. Toți puteți face rost de acele enchant uri. Te rog frumos sa nu mai faci reclamații aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts