FabiDD Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Titlul topicului: ban din cauza knockbackului Quueenn_ MODEL 1. Numele tau din joc:FabiDD 2. Numele jucătorului reclamat:Quueenn_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:bun ma jucam bedwars linistit si fac eu linistit un trickshot il dau pe unu in void si dupa el imi da un hit si ma retrimite pe bridge a fost si noroc din cauza "lagului" si dupa quenn imi zice anydesk ca sa caute forme de autoclicker doar ca atunci nu aveam autoclickerul deschis recunosc ca am un autoclicker instalat doar ca nu pentru minecraft doar pentru fun alte jocuri si dupa cica imi da ban pentru autoclicker doar CA NU IL AM DESCHiS nici nu sunt obisnuit cu autoclicker pe minecraft si dupa imi cauta si na gaseste si zice ,,imidiat ban iti iei" si eu normal fac ca clickuri 12cps jitterclick 15 cps max drag click 12 max butterfly 10cps folosesc si client ,,labymod" 4. Martori:nume din joc:gxgxjsj 5. Sectiune:Bedwars 6. Dovezi - Poze: am si aproape 1000 de tokens Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Buna, FabiDD ! Iti multumesc pentru reclamatie. Uite aici dovada cum ca foloseai autoclicker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ai fost sancționat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts