qBuca Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Reclamatie [ Abuz functie helper ] 1. Numele tau din joc: bucurela1234 2. Numele jucătorului reclamat:ELIRO66 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am intrebat pe ./ac unde este este celalat player de la echipa oponent deoarece aceea pers era camp si in regulament scrie clar ca pt camp/team/sky baze se da kick 4. Martori:- cine sa fii martori ca am scris pe ./ac 5. Sectiune: Bedwars 1.8 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/asu1WK6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Asta m-a rugat EliRo66 sa scriu. Salut, in prima parte vreau sa iti spun ca /ac e pentru probleme IMPORTANTE, puteai sa-mi spui ma intrebi asta in /msg. Apoi, eu nu am fost langa persoana care probabil facea camp, pentru a o sanctiona. Si mai zic odata, /ac nu e pentru a intreba "unde e ala?", e pentru a raporta hackeri/buguri, etc. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted October 29, 2020 Admin Share Posted October 29, 2020 Membrul staff a procedat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts