AlexTocuV2 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Propunere AlexTocuV2 1. Nume: AlexTocuV22. Propunere: propun sa se interzica chestia asta sa dai mute pentru "calm" o ora, deoarece mi se pare lipsa de respect pentru playeri sa faca asa ceva, de exemplu eu spamez si el imi da mute pentru "calm" adica da.3. Sectiune: Factions4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: ar schimba parerea asupra staff-ului dupa parerea mea5. Poze/Film: - 6. Ceva de adaugat?: nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Si daca eu as spama te as injura nu mi ai da mute ptr calm ca sa ma calmez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Nu se da mute pentru asta ceva. Se sancționează conform regulamentului. Dacă vezi pe cineva ca nu sancționează conform regulamentului atunci poti sa faci o reclamație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts