Andr3wGod Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 cerere recuperare grad Andr3wGod 1. Nickname: Andr3wGod2. Sectiune: bedwars3. Cine ti-a scos gradul?: razvan cred4. Motivul: Ca am jucat pe gamster cu sigma de fun apoi lam dezinstalat . o bateam pe queen mereu la pvp sa suparat si mi-a facut control si a gasit sigma de ieri acolo , care spune-a ca a fost folosita astazi la ora 8 si ceva parca cand eu foloseam numai labymod! am si o dovada mica de videoclip cand ea spunea ca am reach si eram pe labymod. 5. Cand ti-a fost scos gradul?: azi6. Comentarii aditionale: stiu ca iau neacceptat pentru ca mai nou daca joc pe gamster de fan cu sigma iau remove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Ai folosit in trecut hack, ti-am spus deja ca nu facem favorizari. Daca mai faci vreo cerere de genul o sa primesti warn pe forum si nu o sa mai ai dreptul sa postezi 7 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts