filip12 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Tpahere + Kill! Reclamatie Jucator. 1. Numele tau din joc: filip12 2. Numele jucătorului reclamat: cojofilip456cojo Xanian 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: cojofilip456cojo Vroia sa-i fac o casa si sa-mi dea 1m sa-i fac, am refuzat politicos, ma tot spama in msg si i-am zis ca nu ii ajut cu nmk ... eram la VraciulJR si Xanian imi da tpahere si se pare ca era prieten cu cojofilip456cojo si vroiau sa ma omoare, dar din pacate Xanian nu avea armura pe el ( Daca ma omora era tpa+kill ) 4. Martori: Filmaerea ! 5. Sectiune: Survival 1.16.1 6. Dovezi - Poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
N0th1ng Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Salut, Cojo a fost sanctionat cu 6 ore pt complice tp kill iar Xanian o sa fie si el sanctionat cu 8h pentru tpa kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Acum 5 ore, N0th1ng a spus: Salut, Cojo a fost sanctionat cu 6 ore pt complice tp kill iar Xanian o sa fie si el sanctionat cu 8h pentru tpa kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts