LyceKing Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 [Plangere] MamaLuCrazy 1. Numele tau din joc: LyceKing 2. Numele jucătorului reclamat: MamaLuCrazy 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vreau dovada pentru ce mi-ai cerut control, vreau dovada ca ai permisiune ca ai control, vreau dovada de la control, si de ce ai dat tp la mine cand eram in bunkeru meu? 4. Martori: Profir, AlexIcy, iMarian05 (erau discord cu mine) 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: Dovada video se proceseaza & dovada ca era la mn in bk inainte de control fara permisiune, sau report pe mine https://imgur.com/a/jSoSllC La dovada cu controlul m-am referit ca vreau dovada sa vedeti cum mi-a facut el control ca eu nu am prins pe filmare, m-a chemat voice pe discord si a zis sa dau parta si sa apas f3 din baza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Salunt din cate vad m ai pus la martori deci pot sa mi dau cu parerea ca sunt implicat in acest lucru. Asa cum ai zis tu MamaLuCrazy nu are permisiune pentru a face control mai ales ca helper trb sa ceri permisiunea unui manager pentru ca daca nu stii sa faci control nu are rost sa ai permisiunea oricum nu a actionat cum trebuie si o sa votez Ca sunt si eu trecut la martori si sunt implicat in asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexIcy Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Din partea mea ai un , cum a si zis profir ,trebuie sa ai permisiune de la un maneger ca sa faca un control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LyceKing Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 Vreau sa mai adaug ca, a mai intrat odata pe server dupa ce m-a luat la control si l-a adus pe Claudiuuu in bunkerul meu, dar din pacate la aceasta spusa nu am dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 @MamaLuCrazy astept dovada ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LyceKing Posted November 3, 2020 Author Share Posted November 3, 2020 @Razvandupa parerea mea acesta a avut destul timp sa puna o dovada.Nici pe discord nu raspunde si nici dovada nu are dupa parerea mea.(scuze de double-post) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Membrul staff o sa fie sanctionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts