Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] MamaLuCrazy

LyceKing

Recommended Posts

[Plangere] MamaLuCrazy

1. Numele tau din joc: LyceKing

2. Numele jucătorului reclamat: MamaLuCrazy

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vreau dovada pentru ce mi-ai cerut control, vreau dovada ca ai permisiune ca ai control, vreau dovada de la control, si de ce ai dat tp la mine cand eram in bunkeru meu?

4. Martori: Profir, AlexIcy, iMarian05 (erau discord cu mine)

5. Sectiune: Factions

6. Dovezi - Poze: 

Dovada video se proceseaza  & dovada ca era la mn in bk inainte de control fara permisiune, sau report pe mine https://imgur.com/a/jSoSllC

La dovada cu controlul m-am referit ca vreau dovada sa vedeti cum mi-a facut el control ca eu nu am prins pe filmare, m-a chemat voice pe discord si a zis sa dau parta si sa apas f3 din baza.

Salunt din cate vad m ai pus la martori deci pot sa mi dau cu parerea ca sunt implicat in acest lucru.
Asa cum ai zis tu MamaLuCrazy nu are permisiune pentru a face control mai ales ca helper trb sa ceri permisiunea unui manager pentru ca daca nu stii sa faci control nu are rost sa ai permisiunea oricum nu a actionat cum trebuie si o sa votez :pro: Ca sunt si eu trecut la martori si sunt implicat in asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...