0e0 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Reclamatie 1Bagel 1. Numele tau din joc: spooky_zenq 2. Numele jucătorului reclamat: 1Bagel 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: face favorizari cu jailurile , si-a luat cnv de la noi din clan ban pt hack si ne-am luat toti inclusiv cei offline jail , iar cand unul de la iei ia ban spune ca isi iau jail doar cei care au fost on , nici macar dandu-le jail la toti cei care erau pe sv 4. Martori: Itamiuser , sinhighwaters , aleezut , tacodile123 , qAzoth , si multi altii 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/LKJqqYf , https://imgur.com/a/9Sxtjsc , https://imgur.com/a/M33fhv5 din toti cei care se vad in imagine doar thunder a luat jail , si catalin , golea , tomaslol , x0d , ryuga , sunt cu anxioxlis ala in team , adc senzorupecap team Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Salut , toti care erau on la momentul respectiv on au luatj ail , atat de la ei cat si de la voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0e0 Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 dovada ? si in plus am vb cu voiculet a zis ca se da la tot clanu inddiferent ca e on sau nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horia Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 0e0 in primu rand , in regulament nu scrie si poate bagel nu a stiut ca se da si la aia offline , dar totusi nu o consider o mare greseala , nu mai fiti post hunteri. Si el mi-a zis sa fac controlul la ambii membri din calnurile respective. Deci nu tine cu nici un clan daca a vrut sa ii controleze pe ambii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nateccc Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ar fi fain sa termini cu post hunt ul asta, cum a zis si mishu cu 1000 de reclamatii la adresa lui 1Bagel. Incearca sa nu mai faci reclamatii din frustrare ca joci cu hack dar iti da rezer bypass si tot te oftici ca esti slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porto Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 (edited) Nu o sa comentez la reclamatie deoarece nu am fost martor la eveniment dar va spun aici tuturor.Fara off topic/free chat la reclamatie, si @0e0 ⇒ Regula 7: Nu aveti voie sa faceti mai mult de 3 reclamatii pe zi! Sunteti rugati ca in cadrul unei reclamatii sa postati mai multe dovezi si sa dezvoltati ceea ce sustineti Vezi sa nu treci de aceasta limita sau sa faci post hunt. (am ascuns mai multe comentarii pe motivul off topic) Continuati si se vor aplica sanctiuni. Edited November 2, 2020 by Porto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 A dat jail, a sanctionat. Incepi sa faci reclamatie pentru orice si totul ti se pare "nedrept". Membrul staff a procedat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts