IanosMarian Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Plângere Profir 1. Numele tau din joc: iMarian05 2. Numele jucătorului reclamat: Profir 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi zice mie ca "latra" e limbaj dupa zice ca nu. Mute pentru limbaj in ac cand eu ii dadeam msg pentru acm am primit kick inainte cu mult timp 4. Martori: Claudiuuu 5. Sectiune: Factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/78YByIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Salut am scris gresit limbaj /ac asa ca am dat unmute si mute inapoi cu limbaj /msg ca am obsv ca am scris ac in loc de msg aici ai dovada: https://imgur.com/gallery/qsFuZMg Am uitat sa mentionez ca se da mute ptr limbaj in msg catre staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanosMarian Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 Unde e cuvântul vulgar ?" Suge o"? Nu e nici o prostie acolo nu am zis ce ,cum ai zis și tu la latră " latra câine în curte " asa am zis și eu cu suge o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Acum 2 minute, IanosMarian a spus: Unde e cuvântul vulgar ?" Suge o"? Nu e nici o prostie acolo nu am zis ce ,cum ai zis și tu la latră " latra câine în curte " asa am zis și eu cu suge o Eu m-am simtit ofensat si am decis sa ti acord mute deoarece nu mi se parea un limbaj adecvat fata de mine , oricum nu mai fa off topic / free chat si asteapta raspunsul unui Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanosMarian Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 9 minutes ago, Profir said: Eu m-am simtit ofensat si am decis sa ti acord mute deoarece nu mi se parea un limbaj adecvat fata de mine , oricum nu mai fa off topic / free chat si asteapta raspunsul unui Manager Aștept răspunsul unui staff dar cred ca te a supărat ca zis faza aceea,dacă îți zic cv pe server și sunt cu tine pe discord nu zici nimic cum primești reclamatie esti ofensat doar motive profir,doar motive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profir Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Acum 3 minute, IanosMarian a spus: Aștept răspunsul unui staff dar cred ca te a supărat ca zis faza aceea,dacă îți zic cv pe server și sunt cu tine pe discord nu zici nimic cum primești reclamatie esti ofensat doar motive profir,doar motive Nu mai adauga motive in continuu ca eu trebuie sa le dau explicatii si asa se umple acest topic , 1. Cand suntem discord si ma injuri pe discord e alta treaba cand ma injuri pe sv si suntem pe discord tot iti dau mute / te avertizez. Tu cu factiunea Legions( Factiunea ta) Ar trebui sa terminati din a zice ca iau rmv ca iau warn ca iau nu stiu ce daca era ca iau rmv pana acum luam la cate reclamatii a ti facut in luna asta catre mine a ti vazut ca am sacionat corect si voi tot faceti reclamatii ca sa ma vanati si cereti dovada pentru cel mai mic lucru.Off topic off te rog si termina din a adauga lucruri ca trebuia sa le scrii atunci cand ai facut reclamatia la motivul reclamatiei nu dupa ce primesti raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Profir, nu e prima data cand faci double-post. Amandoi veti fi sanctionati. Iar in legatura cu reclamatia, asteptam raspunsul unui manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LyceKing Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 @Razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 3.1 Jucătorii serverului trebuie să se respecte între ei. Dacă un membru al STAFF-ului consideră că deranjați jucătorii sau că vă adresați către jucători într-un mod jignitor, veți fi sancționat. Oricine poate sa scape cate un cuvintel si sa spuna ca se refera la altceva. Dar la tine se vede clar ca ai avut "alte intentii" cand ai scris ce ai scris. Cand ai tendinta sa jignesti o persoana(si nu numai prin cuvinte jignitoare, dar si prin mistouri), Asuma-ti. Membrul staff a procedat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts